NRK Meny
Normal

Kongsvinger - Sarpsborg 08 fra klokken 18:30

Elitserielaget Sarpsborg 08 besøker førstedivisjonslaget Kongsvinger i cupen. Kampen kan du både se og følge her.

Andreas Albech, Sarpsborg 08

Kampen kan du se her fra klokken 18:30.

Laster innhold, vennligst vent..

Kampen i den tredje runde i cupen spilles på Gjemselund stadion. Sarpsborg har slått Drøbak-Frogn (10–1) og Moss (3–1) på vei til den tredje runden, mens Kongsvinger har slått Løten (4–0) og Nybergsund (1-0).

Bortelaget fra Sarpsborg har så langt gjort det veldig godt i eliteserien, og ligger på en tredjeplass, ett poeng bak serieleder Rosenborg.

Kongsvinger har på sin side ikke gjort det spesielt godt i løpet av de første ti rundene av førstedivisjon. Det tidligere eliteserielaget ligger så langt på 12. plass med ni poeng.

Fredrikstad FK møtte forøvrig Kongsvinger i tredje runde på Gjemselund i 2006, da endte det med cupgull.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Motsatt kjørefelt før dødsulykke

    Ifølge Halden Arbeiderblad skjedde dødsulykken på E18 ved Årjäng på fredag etter at en personbil kom over i feil kjørebane og kolliderte med en lastebil. En 58 år gammel kvinne fra Halden omkom i kollisjonen. En 62 år gammel mann er til behandling for alvorlige skader på sentralsykehuset i Karlstad.

  • Jernalderfunn datert i Rygge

    Arkeologiske funn av rundt femti hus og femten graver i området ved Carlberg gård, Dilling og Såstad i Rygge er datert til tidlig jernalder. Det skriver Moss Avis. Utgravingene skjer i forbindelse med utbyggingen av nytt jernbanespor.