NRK Meny
Normal

Følg Sarpsborg 08 her

De blåkledde gutta fra Sarpsborg har dratt til Ålesund for å sikre tre nye poeng. Kampen kan du følge her:

Eliteserien fotball, menn

Kampen mellom Aalesund og Sarpsborg 08 kan du høre direkte på radio her.

Sarpsborg 08 er på plass i et regntungt Sunnmøre for å ta med seg tre nye poeng hjem til Østfold, mot et Aalesund-lag som er desperate etter poeng.

Geir Bakke

FRYKTER INGEN: Hovedtrener for Sarpsborg 08, Geir Bakke, sier til NRK at laget ikke frykter noen.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

– Vi frykter ingen, men vi har respekt for Aalesund og deres hjemmebane, sier hovedtrener for Sarpsborg 08, Geir Bakke, til NRK like før kampstart.

Østfolds eneste Eliteserielag har hatt god flyt i det siste. Før fredagens kamp ligger de på femte plass på tabellen og sarpingene er fremdeles med i medaljekampen.

– Vi er veldig samtidige i det vi holder på med, og har stor innlevelse uansett om vi er i forsvar eller angrep. Vi har korte avstander mellom hverandre, det blir lagt ned mange meter. Vi er et kollektiv som har fungert bra i store perioder av sesongen, oppsummerer Bakke.

Laster innhold, vennligst vent..

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mistet førerkortet

    En bilfører fikk førerkortet beslaglagt da han kjørte i 115 km/t i 70-sonen på E6 ved Eidet i Sarpsborg i formiddag. På grunn av veiarbeid er hastigheten på stedet redusert til 70 km/t i sørgående løp rett før tunnelen.

  • Stoppet promillekjører

    Etter tips fra en annen bilist om vinglete kjøring på E6, ble en mann i 40 årene stoppet av politiet ved Solli i Sarpsborg i formiddag. En blåsetest viste at føreren hadde 1.7 promille. Det førte til førerkortbeslag og anmeldelse.