NRK Meny
Normal

Følg Sarpsborg 08 her

De blåkledde gutta fra Sarpsborg har dratt til Ålesund for å sikre tre nye poeng. Kampen kan du følge her:

Eliteserien fotball, menn

Kampen mellom Aalesund og Sarpsborg 08 kan du høre direkte på radio her.

Sarpsborg 08 er på plass i et regntungt Sunnmøre for å ta med seg tre nye poeng hjem til Østfold, mot et Aalesund-lag som er desperate etter poeng.

Geir Bakke

FRYKTER INGEN: Hovedtrener for Sarpsborg 08, Geir Bakke, sier til NRK at laget ikke frykter noen.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

– Vi frykter ingen, men vi har respekt for Aalesund og deres hjemmebane, sier hovedtrener for Sarpsborg 08, Geir Bakke, til NRK like før kampstart.

Østfolds eneste Eliteserielag har hatt god flyt i det siste. Før fredagens kamp ligger de på femte plass på tabellen og sarpingene er fremdeles med i medaljekampen.

– Vi er veldig samtidige i det vi holder på med, og har stor innlevelse uansett om vi er i forsvar eller angrep. Vi har korte avstander mellom hverandre, det blir lagt ned mange meter. Vi er et kollektiv som har fungert bra i store perioder av sesongen, oppsummerer Bakke.

Laster innhold, vennligst vent..

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Heintz forlenger med Sarpsborg

    Unggutten Tobias Heintz har skrevet under på en fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. Den nye avtalen varer til sommeren 2021.

    Tobias Heintz
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • Sier ikke nei til Viken

    Kristelig Folkepartis fylkespolitikere fra Buskerud, Østfold og Akershus avviser at partiet vil reversere Viken. På Stortinget har Ap foreslått å skrote kjempefylket, og det har vært stor spenning om KrF vil sikre flertall for forslaget. Men ifølge Olav Moe i Østfold KrF vil de ikke være med på å reversere Viken.