NRK Meny
Normal

Følg Sarpsborg 08 her

De blåkledde gutta fra Sarpsborg har dratt til Ålesund for å sikre tre nye poeng. Kampen kan du følge her:

Eliteserien fotball, menn

Kampen mellom Aalesund og Sarpsborg 08 kan du høre direkte på radio her.

Sarpsborg 08 er på plass i et regntungt Sunnmøre for å ta med seg tre nye poeng hjem til Østfold, mot et Aalesund-lag som er desperate etter poeng.

Geir Bakke

FRYKTER INGEN: Hovedtrener for Sarpsborg 08, Geir Bakke, sier til NRK at laget ikke frykter noen.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

– Vi frykter ingen, men vi har respekt for Aalesund og deres hjemmebane, sier hovedtrener for Sarpsborg 08, Geir Bakke, til NRK like før kampstart.

Østfolds eneste Eliteserielag har hatt god flyt i det siste. Før fredagens kamp ligger de på femte plass på tabellen og sarpingene er fremdeles med i medaljekampen.

– Vi er veldig samtidige i det vi holder på med, og har stor innlevelse uansett om vi er i forsvar eller angrep. Vi har korte avstander mellom hverandre, det blir lagt ned mange meter. Vi er et kollektiv som har fungert bra i store perioder av sesongen, oppsummerer Bakke.

Laster innhold, vennligst vent..

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Første fyrverkeribeslag er gjort

    Tollerne på Svinesund gjorde sesongens første beslag av fyrverkeri i går ettermiddag. En mann i slutten av tenårene, bosatt i Sogn og Fjordane, ble tatt med 61 pinneraketter og seks fyrverkeribatterier. Mannen hadde også med seg en del snus og alkoholholdig drikke som han også måtte levere fra seg.

    Fyrverkeribeslag Svinesund
    Foto: Tollregion Øst
  • 11 år med falsk identitet

    En 35 år gammel mann må sone fire måneder i fengsel for å ha oppgitt falsk identitet for å få opphold i Norge. I Sarpsborg tingrett innrømmet mannen at han er syrisk borger, men oppga at han var iraker da han kom til landet i 2006. Han har benyttet falske, irakiske identitetspapirer. Mannen mister også oppholdstillatelsen i Norge.