Sarpsborg 08 klare for semifinalen

Sarpsborg 08 vant kvartfinalen mot Mjøndalen 2-1 lørdag ettermiddag og er klare for semifinale i NM i fotball.

Mjøndalen og Sarpsborg 08

Etter en god andreomgang sikret Sarpsborg 08 avansement til semifinalen på Nedre Eiker stadion lørdag ettermiddag.

Mjøndalen var det beste laget før pause. Hjemmelaget la til tider et massivt press på Sarpsborg 08, som slet med å etablere sitt eget spill.

Mjøndalen tok også ledelsen i kampen ved Quint Jansen etter 33 minutter, og det sto 1-0 til pause.

Etter pause var det et helt annet Sarpsborg 08-lag som kom på banen. Østfold-laget festet grepet tidlig, og det gikk 20 minutter før utlikningen kom ved Kristoffer Zachariassen etter et fint angrep med raske kombinasjoner.

I det 85. minutt kom Sarpsborg 08s andre og avgjørende scoring, og det var en perle signert Tobias Heintz. Sarpsborg 08 fikk frispark 20 meter fra mål, og Heintz plasserte ballen helt oppe i nærmeste kryss.

Dermed er Sarpsborg 08 i semifinalen i årets NM i fotball.