NRK Meny
Normal

Sarpsborg 08 henter serbisk EM-vinner

Stefan Cupic (22) er klar for Sarpsborg 08. Keeperen vant U19-EM med Serbia i 2013.

Stefan Cupic

Sarpsborg 08 offentliggjorde i dag at de har signert den serbiske keeperen Stefan Cupic.

Foto: Sarpsborg 08

– I Stefan Cupic får vi en keeper som er god med beina. Han har stor rekkevidde, er en god skuddstopper og er en veldig energisk keeper med et vinnende vesen, sier sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08 i en pressemelding.

Den nye keeperen har signert en toårsavtale med klubben. Sarpsborg har vært på jakt etter en ny keeper siden de solgte Arild Østbø til Rosenborg tidligere i januar.

Serbiske Cupic var i 2013 med på U19-landslaget gikk helt til topps i EM i Litauen og har spilt 75 kamper i den serbiske toppserien.

22-åringen fikk tilbud om kontrakt etter kun to treninger med sarpingene.

– Vi har sett Cupic mye på video og sjekket han opp mot utallige referanser. Samtlige er klokkerklare på at det er en veldig fin person og et kjempetalent med stort potensial vi nå har fått inn i rekkene våre, sier Berntsen.

Allerede fredag ettermiddag skal serberen i aksjon for sin nye klubb, når Sarpsborg 08 møter Ull/Kisa til treningskamp.

– Jeg er veldig glad over å komme til Sarpsborg 08. Det er en utrolig flott klubb med et godt lag og fint stadion. Jeg har blitt tatt utrolig godt i mot og merket raskt at dette er en spesiell klubb med en skikkelig fin spillergruppe, sier Cupic.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slo til tre personer

    En 49-år gammel mann er anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha vært voldelig og utagerende på et utested i Sarpsborg rundt midnatt. Det var vekterselskapet ved utestedet som ringte til politiet, og da politiet ankom hadde vekterne vært nødt til å legge mannen i jern. Han skal ha slått til tre personer.

  • Økning i antall ambulanseturer

    De siste 10 årene har antall utrykninger og syketurer for ambulansetjenesten i Østfold økt med 70 prosent, skriver Smaalenenes Avis. Blant årsakene skal være lavere terskel for bruk av ambulanse, økt innbyggertall, høyere aktivitetsnivå på fritiden og en økning i antall eldre.