NRK Meny
Normal

Uavgjort i Sarpsborg

Sarpsborg 08 har falt en plass på tabellen og ligger nå på tredjeplass etter å ha spilt til uavgjort mot Tromsø lørdag.

Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Tromsø.

TROMSØ-MÅL: Tromsøs Thomas Lehne Olsen setter inn 1-0-målet bak Sarpsborg 08s keeper Anders Kristiansen.

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Det har blitt ett poeng på de tre siste kampene, mot Rosenborg, Strømsgodset og nå Tromsø. Dermed ligger Sarpsborg 08 på 3. plass etter de åtte første serierundene.

– Morsomt å komme hjem

Magnar Ødegaard

GODT Å KOMME «HJEM»: Sarping og TIL-spiller Magnar Ødegaard syns det er morsomt å spille mot gamle lagkamerater i Sarpsborg.

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

På motsatt banehalvdel lørdag ventet Tromsø og Magnar Ødegaard. Ødegaard kommer selv fra Sarpsborg og som sekstenåring debuterte han for Sarpsborg 08 i 2009. De siste årene har han derimot spilt for TIL, etter opphold i både Molde og Lillestrøm.

– Det blir selvfølgelig artig å komme hjem, og møte noen gamle kjente og spille mot Sarpsborg. Men det blir en tøff kamp, de har vært veldig gode i de første rundene nå, sier Ødegaard om sarpingene.

Mens Sarpsborg har hatt en fantastisk start på sesongen, har Tromsø har bare én seier på de siste fem kampene.

– Det er klart at jeg skulle ønske at vi hadde prestert litt bedre. Vi er ikke fornøyde og skulle gjerne ha litt flere poeng.

Tromsø lå før kampen mot Sarpsborg på tolvte plass på tabellen med åtte poeng.

– Det er jevnt i Eliteserien og det skal bare én seier til før man klatrer litt på tabellen. Vi kommer med senkede skuldre, det er Sarpsborg som er storfavoritter. Vi skal kose oss utpå der og krige. Forhåpentligvis får vi med oss noen poeng, avslutter 24-åringen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Klager på sen utrykning

    Driftssjef ved kjøpesenteret Stopp i Sarpsborg, klager til politiet på lang ventetid ved en kritisk situasjon fredag, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. En kvinne gikk rundt på senteret med en pistol og siktet på folk. Det viste seg å være en softgun, men mange ble skremt. Det tok én time fra de varslet, til politiet kom til stedet.

  • Pågrepet på brannsted

    En mann ble pågrepet av politiet ved bygården som brant på Mysen i natt, skriver Smaalenenes Avis. Åtte personer som bodde i gården, måtte evakueres, men ingen ble alvorlig skadd.
    Politiet skal undersøke om mannen har noe med brannen å gjøre, men ønsker ikke å gi flere opplysninger før senere i formiddag.