Uavgjort i Sarpsborg

Sarpsborg 08 har falt en plass på tabellen og ligger nå på tredjeplass etter å ha spilt til uavgjort mot Tromsø lørdag.

Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Tromsø.

TROMSØ-MÅL: Tromsøs Thomas Lehne Olsen setter inn 1-0-målet bak Sarpsborg 08s keeper Anders Kristiansen.

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Det har blitt ett poeng på de tre siste kampene, mot Rosenborg, Strømsgodset og nå Tromsø. Dermed ligger Sarpsborg 08 på 3. plass etter de åtte første serierundene.

– Morsomt å komme hjem

Magnar Ødegaard

GODT Å KOMME «HJEM»: Sarping og TIL-spiller Magnar Ødegaard syns det er morsomt å spille mot gamle lagkamerater i Sarpsborg.

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

På motsatt banehalvdel lørdag ventet Tromsø og Magnar Ødegaard. Ødegaard kommer selv fra Sarpsborg og som sekstenåring debuterte han for Sarpsborg 08 i 2009. De siste årene har han derimot spilt for TIL, etter opphold i både Molde og Lillestrøm.

– Det blir selvfølgelig artig å komme hjem, og møte noen gamle kjente og spille mot Sarpsborg. Men det blir en tøff kamp, de har vært veldig gode i de første rundene nå, sier Ødegaard om sarpingene.

Mens Sarpsborg har hatt en fantastisk start på sesongen, har Tromsø har bare én seier på de siste fem kampene.

– Det er klart at jeg skulle ønske at vi hadde prestert litt bedre. Vi er ikke fornøyde og skulle gjerne ha litt flere poeng.

Tromsø lå før kampen mot Sarpsborg på tolvte plass på tabellen med åtte poeng.

– Det er jevnt i Eliteserien og det skal bare én seier til før man klatrer litt på tabellen. Vi kommer med senkede skuldre, det er Sarpsborg som er storfavoritter. Vi skal kose oss utpå der og krige. Forhåpentligvis får vi med oss noen poeng, avslutter 24-åringen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fredrikshald imponerte i futsal

    Det nyopprykkede laget Fredrikshald imponerte i eliteserien i futsal i dag. 140 tilskuere så haldenserne spille uavgjort 7-7 mot fjorårets seriemestere Sandefjord, skriver Halden Arbeiderblad.

  • Vurderer ordning for godstrafikk

    Regjeringen undersøker mulighetene for å innføre en økonomisk støtteordning som skal bidra til at godstrafikken blir flyttet fra veiene til jernbanen. – Dette er ting vi jobber med, sier statssekretær Anders B. Werp (H) i Samferdselsdepartementet.