Sarpsborg banket Molde!

Sarpsborg vant 4-0 over Molde på Sarpsborg stadion.

Start - Sarpsborg 08

Sarpsborg 08. Arkivfoto fra kampen mot Start.

Sarpsborg overrasket med glimrende spill da de banket Molde søndag ettermiddag. Til pause sto det 2-0, og kampen endte med 4-0-seier til Sarpsborg.

Ole Gunnar Solskjær har aldri vunnet mot Sarpsborg 08 på Sarpsborg stadion som Molde-trener. Etter seks kamper uten tap fikk de blåkledde en real kalddusj av sarpingene.

To av målene til Sarpsborg 08 var det Pål Alexander Kirkevold som sto for. 30 sekunder etter at kampen var blåst i gang limte han ballen i krysset fra 20 meter. 2-0 til Sarpsborg kom som følge av et selvmål av Harmeet Singh.

I andre omgang scoret Pål Alexander Kirkevold sitt andre mål på et straffespark. Deretter fikk Tor Øyvind Hovda gleden av å øke ledelsen - og fastsette sluttresultatet - til 4-0.