NRK Meny
Normal

Sarping tatt med ett tonn kjøtt

En sarpsborgmann kan regne med en klekkelig bot etter at han ble tatt med nesten ett tonn kjøtt i bilen på den gamle Svinesundsbrua.

Tollskilt, Svinesund
Foto: Rainer Prang / NRK

Mannen ble tatt klokken 12:45 i tirsdag formiddag. Han har ifølge politijuristene ikke avgitt noen forklaring, og sagt veldig lite om hva kjøttet skulel brukes til.

Mannen er 33 år gammel, og kjørte i en norskregistrert varebil uten kjølemuligheter. Tollbetjentene som stobbet bilen fant den helt fullastet, og beslagla totalt 959 kilo kjøttvarer.

Smugleren risikerer nå en bot på opp til 30.000 kroner.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • USA vil bruke 90 mill. på Rygge

    USA vil bruke omkring 90 millioner kroner til å ruste opp Rygge militære flyplass, melder TV2.no. Bevilgningen er godkjent i USA, men det norske forsvarsdepartementet avviser at det er fattet noen beslutning om amerikanske investeringer på Rygge.

  • Trøgsting møter alvorlig tiltale

    En mann i 60-årene fra Trøgstad må i retten i Oslo over nyttår, tiltalt for besittelse av seksualiserte bilder av barn og forsøk på å begå seksuelle handlinger med en mindreårig. Ifølge tiltalen hadde han avtalt et møte med en 13 år gammel jente i februar, men da møtte i stedet en mann opp.