Normal

Saksøker Sykehuset Østfold

Moss Taxi har stevnet Sykehuset Østfold etter å ha tapt konkurranse om pasienttransport i 2007. Krever 185 000 kroner i erstatning.

Taxi3 gikk i 2007 seirende ut av anbudsrunden om å sørge for passasjertransporten fra avdelingene i Moss, Rygge, Råde, Fredrikstad og Sarpsborg.

Moss Taxi har tidligere klagd saken inn for Klagenemnda for offentlige anskaffelser (KOFA), og fikk medhold i at sykehuset skulle ha avvist tilbudet fra Taxi 3 som på tildelingstidspunktet ikke kunne dokumentere at de hadde nok kjøreløyver til å ta oppdraget.

LES OGSÅ:
Gigantkrav mot sykehuset

Krever erstatning

I forbindelse med at saken ble behandlet av KOFA ble det fremsatt et økonomisk krav fra Moss Taxi på 23,5 millioner kroner i tapt inntekt.

- Tallet 23,5 millioner var regnet utifra alle sjåførene samlet. Men det tallet kan ikke Moss Taxi stå bak siden alle er selvstendig næringsdrivende. Ellers måtte alle sjåførene gå til søksmål hver for seg, sier daglig leder i Moss Taxi, Tom Erik Lund, til mossdagblad.no .

I følge avisen er kravet som nå rettes mot Sykehuset Østfold via Fredrikstad tingrett på 185 000 kroner. Hva som ligger bak kravet ønsker ikke Tom Erik Lund å kommentere overfor mossdagblad.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ulykke på E6 ved Rygge

    En bil ligger på taket etter en trafikkulykke på E6 nordgående ved Rygge flyplass. En annen bil og en tilhenger er involvert. Skadeomfanget er fortsatt ukjent. Politiet melder at veien er helt sperret.

  • Smuglet mye over grensa

    De tre personene som ble pågrepet på E6 i Sarpsborg tidligere i dag skal ha smuglet større mengder alkohol over grensen fra Sverige. Operasjonsleder Ronny Samuelsen ved Øst politidistrikt sier at de venter på tilbakemelding fra Tollvesenet på nøyaktig hvor mye som ble smuglet.