NRK Meny
Normal

SA: Eduok dukket ikke opp

– Vi har jo noen anelser om hvorfor, sier sportssjefen.

Emem Edouk

MØTTE IKKE OPP: Den nigerianske spissen Emem Edouk skulle vært i Norge i dag.

Foto: Saprsborg 08

Emem Edouk signerer for Sarpsborg 08

UNDERSKRIFT: Her signerer Emem Edouk for Sarpsborg 08.

Foto: Sarpsborg 08

Søndag skulle den nigerianske spilleren Emem Edouk møte opp hos Sarpsborg 08. Men han dukket aldri opp, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

– Emem har ikke kommet til Sarpsborg, og vi har jo noen anelser om hvorfor, sier Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Berntsen til avisa.

Edouk signerte for Sarpsborg 08 den 11. desember. Senere ble det klart at han også hadde signert for en tunisisk klubb.

Thomas Berntsen

MISTER HÅPET: Sportssjef Thomas Berntsen tror det er lite sannsynlig at Edouk kommer til klubben.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Berntsen sa til NRK tidligere denne måneden at de ventet at spissen kom til Norge 18. januar. Nå begynner han å gi opp håpet.

– Avtalen sist var at han skulle komme etter landslagssamlingen, men vi har ikke hatt noen dialog med han siden romjula, sier Berntsen til SA.

– Nå må vi gjøre de tingene vi må i forhold til forbundet og få de til å trykke på de riktige knappene. Vi vil komme til bunns i saken og forholder oss til hva forbundet har å si fra nå av.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Anmeldt etter utforkjøring

    En bilfører er politianmeldt etter at hun kjørte av veien ved E18 ved Lundeby i Eidsberg tidligere i dag. Det melder Smaalenenes Avis. Kvinnen erkjente samtidig straffskyld for uaktsom kjøring. Ingen personer kom til skade i ulykken.

  • Bilbrann i Eidsberg

    Indre Østfold brannvesen har rykket ut til Torpåsveien i Eidsberg etter meldinger om brann i en bil. Det skal ikke være fare for spredning og brannvesenet er i gang med slukking. Politiet er i kontakt med bileier.