NRK Meny
Normal

SA: Eduok dukket ikke opp

– Vi har jo noen anelser om hvorfor, sier sportssjefen.

Emem Edouk

MØTTE IKKE OPP: Den nigerianske spissen Emem Edouk skulle vært i Norge i dag.

Foto: Saprsborg 08

Emem Edouk signerer for Sarpsborg 08

UNDERSKRIFT: Her signerer Emem Edouk for Sarpsborg 08.

Foto: Sarpsborg 08

Søndag skulle den nigerianske spilleren Emem Edouk møte opp hos Sarpsborg 08. Men han dukket aldri opp, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

– Emem har ikke kommet til Sarpsborg, og vi har jo noen anelser om hvorfor, sier Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Berntsen til avisa.

Edouk signerte for Sarpsborg 08 den 11. desember. Senere ble det klart at han også hadde signert for en tunisisk klubb.

Thomas Berntsen

MISTER HÅPET: Sportssjef Thomas Berntsen tror det er lite sannsynlig at Edouk kommer til klubben.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Berntsen sa til NRK tidligere denne måneden at de ventet at spissen kom til Norge 18. januar. Nå begynner han å gi opp håpet.

– Avtalen sist var at han skulle komme etter landslagssamlingen, men vi har ikke hatt noen dialog med han siden romjula, sier Berntsen til SA.

– Nå må vi gjøre de tingene vi må i forhold til forbundet og få de til å trykke på de riktige knappene. Vi vil komme til bunns i saken og forholder oss til hva forbundet har å si fra nå av.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.