Poengdeling i Sarpsborg

I kveld gjester Mjøndalen gresset på Sarpsborg Stadion. Etter fire strake hjemmetap, er Geir Bakkes menn sugne på en 3-poenger. Følg kampen her!

Sarpsborg Stadion

I dag tar Sarpsborg 08 imot Mjøndalen kl 18.00 på Sarpsborg Stadion

Foto: Sebastian Nordli / NRK

Laster innhold, vennligst vent..

De fire siste hjemmekampene har ikke endt i S08s favør. Med respekt for sin motstander, er trener Geir Bakke klar på hva som blir dagens kampplan.

– Vi har et ønske om å gå hardt til verks, og komme godt i gang. Laget har stor respekt for Mjøndalen som effektive og hardtarbeidende, så i dag må vi prøve å få kampen inn i vårt spor. Det er opp til oss selv å bevise at vi klarer å få grep om kampen.

Når Sarpsborgs blå-hvite i dag skal ta fatt på Mjøndalen, er Bakke klar på at det blir en fysisk prøvelse.

– Det er alltid en krig mot Mjøndalen. Vi må være tøffe og gode i den fasen av spillet, samtidig som vi får frem det beste i oss selv og bruker de romforholdene som er der ute på en skikkelig måte.

Geir Bakke

Geir Bakke er klar på at det vil bli en tøff kamp.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Spennende angrep

Etter kun to treninger med sitt nye lag, får tippeliga-veteranen Péter Kovács i dag for første gang snøre sine sko før kamp på Sarpsborg Stadion for hjemmelaget. Sammen med danske Patrick Mortensen kan de to utgjøre en farlig front mot de brunkledde.

– Vi har fått inn 2 gutter som har gode kvaliteter, både i luftrommet og langs bakken. Det er begge kloke fotballspillere som begge skjønner hva det går i. Så lenge laget fungerer i sin helhet vil de komme til sin rett, sier Bakke.

Etter å ha hatt problemer med skader i lagets offensive tropp, er ting nå altså snudd.

– Etter en usikker tid frontmessig, har vi nå plutselig en konkurransesituasjon. Martin Wiig er også i form, så det er veldig positivt at vi nå har et større register å spille på.

Fortsatt glød i laget

Etter fire tap på rad de siste hjemmekampene, er laget sugne på seier. Og det er ikke noe å si på stemningen i garderoben.

– Stemningen er god, og vi visste at vi skulle inn i den tøffe perioden som var. I dag er det Mjøndalen, og det er en kamp som vi ønsker å ta med oss 3 poeng fra. Vi må rett og slett handle deretter.

Bakke vil ikke røpe noe om startelleveren så tidlig, men sier at det ikke blir noen store overraskelser.

– Vi har den stallen som alle kjenner til, og med noen nye karer på laget kommer vi til å få brukt de og.

Laster innhold, vennligst vent..