NRK Meny

Ryggeansatte søker seg bort

Flere ansatte ved Moss lufthavn Rygge søker seg bort. Det skriver Moss Avis. Tillitsvalgt Bjørn Petter Jenssen i Aviator bekrefter overfor avisen at mange ansatte arbeider med andre planer for framtiden. Jenssen forteller at seks-sju av de ansatte har skaffet seg andre jobber den siste tiden. Flyplassjef Pål F. Tandberg sier til avisen at han forstår den mistroen som er i ferd med å bre seg.

Bjørn Petter Jenssen, Rygge
Foto: Tomas Berger / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ikke meldt om flere uhell

    Det er ikke meldt om nye hendelser på veiene i indre Østfold de siste timene. Det sier operasjonsleder Pål-Andre Thorsby, i Follo politidistrikt. en person ble sendt til sjekk på grunn av nakkesmerter etter sammenstøt mellom to biler på Slituveien i 10-tiden, det er det eneste som er meldt inn av personskader etter at det var svært glatt på flere veier i indre Østfold i morges og i formiddag.

  • Drevne irer avslutter Månefestival

    Irske Waterboys skal avslutte Månefestivalen neste år. Bandet ble startet av Mike Scott i 1983, og har i en årrekke vært en festivalfavoritt i Norge. – Vi er superfornøyde med å ønske Waterboys velkomne til Gamlebyen, sier daglig leder Torill Frydenlund i Gamlebyen Festivaldrift AS.

    Mike Scott, The Waterboys, Kongsberg Jazzfestival 08.07.17
    Foto: Anders Nielsen / NRK