NRK Meny

Ryggeansatte søker seg bort

Flere ansatte ved Moss lufthavn Rygge søker seg bort. Det skriver Moss Avis. Tillitsvalgt Bjørn Petter Jenssen i Aviator bekrefter overfor avisen at mange ansatte arbeider med andre planer for framtiden. Jenssen forteller at seks-sju av de ansatte har skaffet seg andre jobber den siste tiden. Flyplassjef Pål F. Tandberg sier til avisen at han forstår den mistroen som er i ferd med å bre seg.

Bjørn Petter Jenssen, Rygge
Foto: Tomas Berger / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Ta ditt ansvar

    -Tekstmelding-saken er en lei sak for Senterpartiet. Det sier leder i Østfold Sp, Simen Gjølsjø. Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende tekstmeldingen til Liv Signe Navarsete og i dag ble saken politianmeldt. Meldingen det dreier seg om ble sendt under en hyttetur i 2016 der ti senterpartimenn var samlet. Gjølsjø håper den skyldige står fram og tar sitt ansvar.

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.