NRK Meny
Normal

Ryanair: – Det var ingen nødlanding

– Flyet som måtte lande på Milan Bergamo i stedet for på Rygge måtte ikke utføre en nødlanding, sier flyselskapet Ryanair.

Ryanair

Et Ryanair-fly på vei fra Kroatia til Rygge fikk problemer og måtte lande i Italia.

Foto: MIGUEL RIOPA / AFP

NRK og flere medier skrev om Ryanair-flyet som måtte avbryte turen til Moss lufthavn Rygge.

Flyet fikk problemer med en motor og måtte lande på flyplassen Milan Bergamo i Italia.

– Flight FR7898 rapporterte en teknisk feil kort tid etter avgang og flyet ble omdirigert til Milan Bergamo. Flyet landet normalt, skriver Ryanairs salgssjef for Norden, Elina Hakkarainen, i en e-post.

Beklager til passasjerene

Flere passasjerer ble ifølge Moss Avis så redde under flygingen at de begynte å gråte.

– Vi satt langt fremme i maskinen og skjønte fort at noe var galt da kabinpersonalet begynte å opplyse om hvilke nødutganger vi eventuelt måtte ta i bruk, sa en passasjer til avisen.

– Ryanair beklager sterkt overfor de 124 passasjerene som ble utsatt for hendelsen og forsinkelsen, skriver flyselskapet i e-posten til NRK.no.

Et ekstra fly ble sendt for å hente passasjerene.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Større underskudd enn beregnet

    Sykehuset Østfold lå an til et underskudd på 314 millioner kroner ved inngangen til desember, ifølge månedsrapporten for november. Det var beregnet at sykehuset skulle gå med underskudd i år, men nå ligger det an til å bli 50 millioner kroner større enn beregnet.

  • VG: Brattset var Norges beste

    Kari Brattset fra Varteig blir utpekt til Norges beste spiller i VM-finalen av VG. Avisa mener hun leverte fantastisk forsvarsspill i kampen Norge tapte mot Frankrike. Hun kalles også en av norsk håndballhistories beste mesterskapsdebutanter.