NRK Meny
Normal

Ryanair skal markedsføre nasjonalparkene

Nasjonalparkene på Hvaler og Koster skal markedsføres av lavprisflyselskapet

Ryanair

Nasjonalparkene på Hvaler og Koster skal markedsføres i hjemmesidene til det irske lavprisselskapet Ryanair.

Foto: Rainer Prang / NRK

Østfold reiseliv og det Vestsvenske rådet skal bruke åtte millioner kroner på å promotere det marine mangfoldet på Hvaler og Koster.

De to reiselivsoperatørene har kjøpt reklameplass hos flyselskapet Ryanair og leder av Østfold reiseliv, Maya Nielsen, håper på full uttelling.

– Målet er selvfølgelig å sørge for at vi får flere besøkende. Det tror jeg absolutt at vi skal få til når vi er på et såpass interessant nivå som dette er, sier Nielsen.

Vil vise frem padling og golf

Samarbeidet er et såkalt Interreg-prosjekt og reklamekampanjene hos Ryanair starter om kort tid, og skal trekke reisende til Moss Lufthavn Rygge og Gøteborg City Airport, forklarer Nielsen.

– Da er det en totalramme på åtte millioner kroner som skal brukes for å markedsføre opplevelsene vi har mot de tyske og engelske markedene.

Reklamekampanjen skal vises både på nettet og i annonser i papiraviser. For reiselivslederen er det viktig å få frem hva man kan oppleve i Østfold.

– Vil vise frem opplevelsene vi har her. Overnatting og opplevelse i nasjonalparkene, padling kombinert med overnatting, golf og transport. Vi vil markedsføre de pakkene vi har, men også ha informasjon om regionen og nasjonalparkene for de som bare har lyst til å komme på besøk, sier Nielsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kontroll på skogbrann

    Brannvesenet i Fredrikstad har kontroll på en lyng- og skogbrann på Vikane. Fredag formiddag fikk brannvesenet melding om at det brant i et ca. ett mål stort område ved Sareptaveien. Alarmsentral Brann Øst advarer mot stor skogbrannfare.

  • Trafikkuhell på E6 ved Solli

    Det er kødannelse på E6 ved Solli. Årsaken er et trafikkuhell i sørgående retning. Nødetatene er på vei.