NRK Meny
Normal

Rosenborg slo FFK 1-0

Trønderne tok ledelsen etter 40 minutters spill og beholdt den i dagens kamp på La Manga.

Det ble en jevnspilt og ganske sjansefattig førsteomgang, men RBK sikret seg ledelsen like før pause.

Etter 40 minutter scoret Vadim Demidov på en heading etter innlegg fra Marek Sapara.

Andreomgangen fortsatte i samme spor som ble etablert før pause.

Ingen av lagene viste seg frem fra sin aller beste side og produserte ikke mange kvalifiserte målsjanser.


FFK startet med følgende lag: Lasse Staw - Agim Shabani, Patrik Gerrbrand, Vidar Martinsen, Wallace Fernando Pereira - Hans Erik Ramberg, Martin Elvestad - Levon Pachajyan, Abgar Barsom, Joachim Thomassen - Éverton.

Etter pause kom Pål André Czwartek inn for Patrik Gerrbrand, mens Gardar Johannsson kom inn for Everton etter 62 minutters spill. Etter 77 minutter kom Michael Trulsen inn for Pachajyan og Andreas Tegström inn for Pereira.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Risikerer 25 års fengsel

    Østfold-kvinnen som onsdag ble fengslet for å ha forsøkt å smugle 3,7 kilo heroin ut av Uganda, kan få 10 til 25 års fengsel dersom hun blir dømt. Det melder Aftenposten. Den norske ambassaden i Uganda har kommet i kontakt med kvinnen, og kvinnen har fått tildelt en advokat. Politiet har analysert stoffet de fant i kofferten til kvinnen, og har konkludert med at det er snakk om heroin.

  • Tør ikke love støtte

    Høyres idretts-politiske tallsmann Tage Pettersen tør ikke å love statlig støtte til orienterings-VM i Østfold 2019. Alle ordførerne i Østfold har gått sammen for å be om en avklaring rundt søknadene om penger til arrangementet. Pettersen jobber selv for at O-VM skal få støtte, men vil ikke si noe om sjansen for at det blir pengestøtte.

    Tage Pettersen, stortingsmann for Høyre
    Foto: Shemsi Bunjaku / NRK