NRK Meny
Normal

Rosenborg-kampen flyttes

Fredrikstads hjemmekamp mot Rosenborg flyttes frem i tid.

FFK

FFK møter RBK hjemme 21. august.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Opprinnelig skulle kampen vært spilt søndag 23. august. Ny dato er fredag 21.

Årsaken er Rosenborgs treningskamp mot Real Madrid mandag 24. august.

Her finner du alt om årets eliteserie .

Regner med fullt hus

– Vi tar utfordringen. Markedsmessig er det spennende med fredagskamp. Bør bli en fin start på helgen. Regner med fullt hus fredag 21. august på Fredrikstad stadion, sier salgs- og markedsdirektør i FFK, Magne Rummelhoff, til klubbens hjemmeside .

God start på helga

– Sportslig spiller det ingen stor rolle for noen av klubbene om det blir fredag eller søndagskamp, synes hovedtrener Tom Freddy Aune.

– Jeg håper på fullt trøkk fra fantastiske supportere uansett. Det kan jo bli en hyggelig helg om vi starter med å slå Rosenborg på fredag.

Reals generalprøve

Rosenborg er invitert og har takket ja til å møte Real Madrids stjernegalleri i spanjolenes første hjemmekamp på Santiago Bernabeu etter sommerens kjøpefest.

24. august står trønderklubben overfor Cristiano Ronaldo, Kaka, Xavier Alonso, Raul og resten av superstjernene på Real Madrids hjemmebane.

Kampen blir Real Madrids generalprøve foran seriestarten i spansk førstedivisjon, som klubben åpner 30. august mot Deportivo de La Coruna.

– Jeg fikk en henvendelse fra Real Madrid om vi kunne være interessert i å spille kampen. De visste at vi skulle spille seriekamp på søndagskvelden. Men Fredrikstad har sagt seg villige til å flytte kampen, og det er vi veldig glade for, sier daglig leder Nils Skutle til RBK.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Kreditorene enige om Norske Skog

  Det er enighet blant kreditorene om redningsplanen for Norske Skog. Det melder Dagens Næringsliv. Enigheten kom på plass etter justeringer av styrets siste forslag. Endringene gir litt mer av selskapets verdier til de usikrede kreditorene.

  Norske Skog Saugbrugs - Halden
  Foto: Rainer Prang / NRK
 • Egget på seg naboen

  En hønseoppdretter i Halden får ikke lov til å ha haner. Det er resultatet av en støyklage på grunn av hanegaling fra en nabo, skriver Halden Arbeiderblad. Oppdretteren må fjerne hanene innen den 10. november, har kommunelegen bestemt.

  Australsk Orpington-hane
  Foto: Odd Rune Kyllingstad / NRK