NRK Meny
Normal

Ringberg signert for Kvik Halden

– Han vil garantert bli en viktig brikke i Kvik Haldens viktige og spennende høstsesong i jakten på opprykk, sier Roar Hagen, sportslig leder i Kvik Halden.

Markus Ringberg til Kvik Halden
Foto: Kvik Halden

Avtalen ble signert torsdag formiddag.

Onsdag kveld ble det kjent at Ringberg offisielt var ferdig i Moss, og spiller sin siste kamp mot Sandnes/Ulf søndag.

Ringberg starter sin karriere i Kvik Halden kommende mandag. Han har bundet seg til en avtale som strekker seg ut inneværende sesong.

Les også: Ikke råd til å hente Ringberg tilbake

Ønsker lengre kontrakt

– Et fantastisk engasjement fra Lindhaugen AS, Haby AS og Spenst AS har gjort det mulig for klubben og få på plass en spiller av dette kaliberet, sier Roar Hagen.

Klubben ønsker imidlertid å ha med Ringberg også neste sesong med det som forhåpentligvis skal bli spill i 2. divisjon, og vil snarest starte en prosess med å få på plass nødvendige ressurser til å muliggjøre dette.

Ringberg spiller sin første kamp mot Borgar hjemme på Halden Stadion fredag 20. august klokken 19.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fergetrafikken oppe å går igjen

    Fergetrafikken mellom Moss og Horten er tilbake til normalen. Tidligere i kveld var det ventetider opp mot en time på grunn av tekniske problemer på den ene ferga. Det er nå ordnet opp i, melder Bastø Fosen på sin hjemmeside.

  • Råkjørere i Fredrikstad

    UP har i ettermiddag hatt en trafikkontroll ved Engelsviken i Fredrikstad. Det resulterte i åtte forenklede forelegg for å kjøre over fartsgrensa, tre forelegg for bruk av mobil og en for ikke å ha brukt bilbelte.