NRK Meny
Normal

Regner med tøffe tak på Alfheim

Sarpsborg 08 kom seirende ut av en målorgie av en andre omgang på hjemmebane mot Sandnes Ulf tidligere i uken. Første målskårer for sarpingene på torsdag, Gudmundur Thorarinsson, regner med tøffere tak på bortebane i nord.

AaFK Saprsborg

Gudmundur Thorarinsson, her i aksjon mot Aalesund FK, tror det blir tøft borte mot TIL.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

- Jeg vet ikke så altfor mye om Tromsø. Vi vil se nærmere på hvordan de spiller inn mot kampen, sier Thorarinsson til klubbens nettside sarpsborg08.no.

- Jeg så oppgjøret deres mot Rosenborg, og der var de vel så gode som RBK. Jeg syns de virker å være sterke i midtbaneleddet. Det kommer til å bli en tøff kamp.

Ikke tapt borte enda

Sarpsborg 08 har hatt bedre uttelling enn Tromsø så langt i serien, men å spille på Alfheim er en oppgave alle bortelag må ta seriøst. Tromsø har imidlertid ett hjemmetap så langt i sesongen, mens Sarpsborg 08 ikke har tapt borte.

Tromsø satser på å fylle opp flest mulig av Alfheims drøyt 6.800 plasser i dag, og har blant annet tilbudt Tromsø-russen billige billetter.

Kampen starter klokken 18:00. Følg resultatservicen på nrk.no under kveldens serierunde: Tromsø IL - Sarpsborg 08

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mer presise tog i fjor

    Østfoldbanen var mer presis i fjor enn den var året før. Det viser årsstatistikken til Bane NOR. Tog på Østfoldbanen regnes som punktlige hvis det ankommer endestasjonen med mindre enn fire minutters forskjell fra rutetabellen. Og I 2017 var 91,5 prosent av persontogene i rute etter den definisjonen. I 2016 var andelen 86,4 prosent.

    Sentralstasjonen i Oslo
    Foto: Rainer Prang / NRK
  • Pågrep innbruddstyv

    Politiet melder om et boliginnbrudd i Askim. Ifølge politiet knuste tyven en rute og krøp så inn. Personen ble pågrepet i umiddelbar nærhet av stedet. Alt tyvegods skal ha kommet til rette og levert er tilbake. Takk til observant nabo, skriver politiet på Twitter.