NRK Meny
Normal

Regner med tøffe tak på Alfheim

Sarpsborg 08 kom seirende ut av en målorgie av en andre omgang på hjemmebane mot Sandnes Ulf tidligere i uken. Første målskårer for sarpingene på torsdag, Gudmundur Thorarinsson, regner med tøffere tak på bortebane i nord.

AaFK Saprsborg

Gudmundur Thorarinsson, her i aksjon mot Aalesund FK, tror det blir tøft borte mot TIL.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

- Jeg vet ikke så altfor mye om Tromsø. Vi vil se nærmere på hvordan de spiller inn mot kampen, sier Thorarinsson til klubbens nettside sarpsborg08.no.

- Jeg så oppgjøret deres mot Rosenborg, og der var de vel så gode som RBK. Jeg syns de virker å være sterke i midtbaneleddet. Det kommer til å bli en tøff kamp.

Ikke tapt borte enda

Sarpsborg 08 har hatt bedre uttelling enn Tromsø så langt i serien, men å spille på Alfheim er en oppgave alle bortelag må ta seriøst. Tromsø har imidlertid ett hjemmetap så langt i sesongen, mens Sarpsborg 08 ikke har tapt borte.

Tromsø satser på å fylle opp flest mulig av Alfheims drøyt 6.800 plasser i dag, og har blant annet tilbudt Tromsø-russen billige billetter.

Kampen starter klokken 18:00. Følg resultatservicen på nrk.no under kveldens serierunde: Tromsø IL - Sarpsborg 08

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Skogbrann i Røysåsen

    Det er skogbrann i området rundt Røysåsen i Moss. Brannvesen og politi er på vei, skriver politiet på Twitter. Det er stor røykutvikling i området, og politiet anbefaler beboere i nærheten om å stenge vinduer og luftinntak.

  • Ny sjef for Østfoldforskning

    Ellen-Marie Forsberg blir ny direktør i Østfoldforskning AS fra oktober. Hun har vært leder for forskergruppa for ansvarlig innovasjon ved Arbeidsforskningsinstituttet siden 2011 og forskningssjef i perioden 2015 til 2018. Forsberg har ledet to EU-prosjekter innenfor ansvarlig innovasjon, og har jobbet mye med både forskningspolitikk og forskningsetikk.