NRK Meny

Redusert straff for voldtektsforsøk

Borgarting lagmannsrett har redusert straffen for en Fredrikstad-mann i begynnelsen av 60-årene, som er dømt for forsøk på voldtekt mot ektefellen sin. Lagmannsretten fant mannen også skyldig i flere tilfeller av voldsbruk og krenkelser mot kvinnen. Lagmannsretten fastsatte straffen til fengsel i to år og ti måneder. I tingretten ble mannen dømt til fengsel i fire og et halvt år, men tingretten gjorde halvannet år av dommen betinget.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kidnappingssak for retten

    Mandag 8. august i fjor ble en mann kidnappet fra sitt hjem i Moss. I morgen starter rettssaken i Sarpsborg tingrett. To menn tok seg inn i mannens hus, og med revolver og kniv truet de mannen til å kjøre mot Oslo. Bakgrunnen for kidnappingen skal være at den ene mannen mente at fornærmede skyldte ham penger. Det skriver moss-avis.no.

  • Kjenninger tatt for ruskjøring

    I køen som oppstod etter en trafikkulykke i Habornveien i Fredrikstad søndag oppdaget politiet en bilfører og en passasjer som de anser som kjenninger. Begge var ifølge politiet ruspåvirket og fører har ikke førerkort. Derfor blir forholdet anmeldt, melder politiet på Twitter.