Redd for å krysse jernbanen

Beboere ved Gutuveien i Eidsberg er redde når de krysser jernbanelinjen på den usikrede overgangen. Det melder Smaalenenes Avis. For to år siden skjedde det en dødsulykke på stedet. Etter det er det kommet opp skilt om at de som krysser linjen må stanse, se og lytte. I tillegg tuter toget når det nærmer seg overgangen. Dette er ikke nok til at beboerne føler seg trygge.

Planovergang uten bom
Foto: Statens vegvesen

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Snart Europa League-standard

    Når Strømsgodset kommer på Sarpsborg-besøk søndag, vil det være Europa League-standard på Sarpsborg stadion. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Ifølge styreleder i Sarpsborg 08, Cato Haug, er det bare småting som gjenstår, som blant annet storskjerm og tette sideveggene på samtlige tribuner. UEFA kommer for å godkjenne stadion neste onsdag.

  • – Hadde klart oss uten Viken

    Senterpartiets Johan Edvard Grimstad er skuffet over at storfylket Viken nå blir en realitet. I går ble regionreformen på ny vedtatt da kristelig folkeparti og regjeringspartiene kom til enighet. Grimstad forstår ikke hvorfor Østfold må slås sammen med Buskerud og Akershus når andre fylker på omtrent samme størrelse slipper.