NRK Meny
Normal

Rattfyll, trafikkulykker og bråk i byene

Åtte personer er sendt til sykehus med skader etter to trafikkuhell i Østfold i natt. I begge tilfellene mistenkes føreren for promillekjøring.

Klokken ett kom meldingen om at to biler hadde kollidert på Fv 112 ved Nylende i Greåker. Seks personer satt i bilene, alle ble sendt til sykehuset på Kalnes for behandling av lette eller moderate skader.

Bilføreren stakk fra stedet, men kom tilbake i 02:25-tiden. Han ble også sendt til legesjekk, og mistenkes for promillekjøring.

To personer ble skadet i en utforkjøring fra Fv 115 ved Vammabrua i natt. Bilføreren er anmeldt for kjøring i beruset tilstand. Utforkjørselen skjedde i 04-tiden i natt, ifølge Twittermeldinger fra politiets operasjonssentral i Follo. De to er i slutten av tenårene, begger er bosatt i indre Østfold. De to ble kjørt til sykehus med brudd- og kuttskader.

Smuglere tatt på fersken

Tre polske menn er også pågrepet, etter at en bil med smuglervarer ble konfrontert på Alvim tidlig lørdag kveld. En mann løp fra lastebilen da politiet kom. Han ble pågrepet litt før klokken 21, da forsøket hans på å gjemme seg i en hekk på Alvim viste seg å være mindre enn optimalt suksessfylt.

To andre polske menn ble få minutter senere pågrepet i en bil på vei ut av landet. Politiet mener dette har vært en følgebil til lastebilen, og de to ble satt i arresten.

I lastebilen fant politiet 1860 liter øl, 171 liter sprit og 50 kartonger sigaretter.

Ellers: En vanlig østfoldhelg

Klokken 2150 Kjørte en mørk BMW på en annen bil på østsiden i Fredrikstad, og stikker av over Fredrikstadbrua.

Fredrikstad kl. 22:50: En mann i 20-årene slo til en ordensvakt, og ble pågrepet.

Fredrikstad 00:23: Politiet innbrakte en mann i 20-årene, fordi han ikke etterkom pålegg fra politiet om å forlate sentrum.

Moss 03:00: Mann i 20-årene ble pågrepet for oppbevaring av narkotika.

Klokka sju i morges beslagla politiet førerkortet til en kvinne i 20-årene etter en utforkjørsel på Fy 115 nord for Meieribyen i Skiptvet. Det er ikke meldt om personskade.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se 18.50-nyhetene

    Programleder: Bengt-Eigil Ruud
  • Kjørte ruset – havnet i grøfta

    Føreren av bilen som kjørte i grøfta på Skjærhalden på Hvaler var ifølge politiet påvirket av alkohol. Føreren er tatt med inn til politistasjonen for utåndingsprøve.