Ramberg i FFK ut 2011

Hans Erik Ramberg har forlenget sin kontrakt med Fredrikstad Fotballklubb.

HAns Erik Ramberg

Hans Erik Ramberg er klar for flere sesogner i FFK.

Foto: Teigen, Trond Reidar / SCANPIX

LES MER: Alt om eliteserien

- Jeg blir FFK-spiller ut 2011 i første omgang, sier midtbanespilleren til klubbens hjemmesider .

Klar for andre roller

- Jeg er godt fornøyd med avtalen, og jeg ser ikke bort fra at jeg kan gå inn i en annen rolle i klubben etter hvert, fortsetter 32-åringen.

- Nå skal jeg imidlertid konsentrere meg fullt og helt om å spille fotball. I morgen har vi årets viktigste kamp så langt, og vi vil vinne på fotballens festdag, sier han.

- Greie forhandlinger

- Forhandlingene har gått helt greit. Vi har hatt noen samtaler og ble enige i dag. Nå er "Hansi" FFK-spiller ut denne sesongen og to år til, sier administrende direktør og sportsdirektør, Runar W. Henriksen.

- Deretter har vi intensjoner om å dra nytte av ham i klubben også etter hans aktive karriere er over. Men kanskje han gjør det så bra på banen at han har enda noen år igjen på toppnivå. Vi får se, smiler han lurt.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fjellsikring i Østfold

    Det skal brukes 1,5 millioner kroner på fjellsikring ved Østfold-veier frem til oktober 2018. Det er ved fylkesvei 120 nord for Tomter sentrum, fylkesvei 114 nord for Trøsken-brua og E18 i Ørjeberga det skal fjellsikres. Stedene er valgt på bakgrunn av observerte steiner i grøftene, men det er ikke farlig å kjøre bil her sier sekssjonsjef i statensvegvesen Arne Bjørklund.