NRK Meny
Normal

Rally-Petter satser på akebrett

Akebrett, isskraper og radiostyrte biler er Petter Solbergs nye forretningsidè.

Petter Solberg

På bensinstasjoner skal Petter Solberg selge radiostyrte biler, akebrett og isskraper.

Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

Han forsøker å følge i sporene til Bjørn Dælie og Vegard Ulvang. Nå vil Petter Solberg få oss til å bruke penger på hans egne merkevare.

Snart blir akebrett, isskraper og radiostyrte biler å finne i hans navn på en av landets bensinstasjonskjeder, skriver Dagens Nærlingsliv.

Har stor tro på prosjektet

– Dette er første runde av vår satsing, og vi tror dette er produkter som har potensial til å nå frem til mange, sier Solberg til avisen.

Det er hans kone Pernilla som leder den nye virksomheten. Paret håper også å utvide salget til kjøpesentre i hele Skandinavia.

– Jeg håper vi kan bevege oss til flere arenaer enn bensinstasjoner, Dette er et langsiktig prosjekt som vi har store forventninger til, sier Pernilla Solberg.

– Markedet er mettet

Direktør og merkevareekspert Christian Sinding i Brand Consulting tror Solberg har gjort rett i å velge bensinstasjoner som distribusjonskanal, men han mener at markedet er i ferd med å nå et metningspunkt når det gjelder kjendisprodukter.

– Det holder ikke lenger å klistre et kjent ansikt til et produkt. Varen må selv appellere til kresne forbrukere. Noen ganger kan et profilert ansikt skade et produkts omdømme, sier Sinding til Dagens Næringsliv.

Familien Solberg driver fra før av et flyselskap og Solberg World Rally Team

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Heintz forlenger med Sarpsborg

    Unggutten Tobias Heintz har skrevet under på en fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. Den nye avtalen varer til sommeren 2021.

    Tobias Heintz
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • Sier ikke nei til Viken

    Kristelig Folkepartis fylkespolitikere fra Buskerud, Østfold og Akershus avviser at partiet vil reversere Viken. På Stortinget har Ap foreslått å skrote kjempefylket, og det har vært stor spenning om KrF vil sikre flertall for forslaget. Men ifølge Olav Moe i Østfold KrF vil de ikke være med på å reversere Viken.