NRK Meny
Normal

Raio Piiroja kan selge boligen

Raio Piiroja har inngått en avtale med kemneren i Fredrikstad, og får nå lov til å selge huset sitt.

Huset til Raio Piiroja

Raio Piirojas hus på Gressvik har blitt lagt ut for salg.

Foto: Krogsveen/SCANPIX

Kemneren tok arrest i millioneiendommen til tidligere Fredrikstad-spiller Raio Piiroja i november. Nå har Piirojas advokat forhandlet frem en avtale med kemneren om å få selge huset, ifølge Fredriksstad Blad.

Piirojas advokat, Jon Egil Auestad ønsker ikke å si noe om avtalen.

– Det jeg kan si er at dersom det er en tinglyst arrest i en bolig, så kan ikke den boligen selges. Dersom den tinglyste arresten oppheves, så kan man også selge, sier han til NRK.no.

Eneboligen til Piiroja er nå lagt ut for salg hos Krogsveen Fredrikstad.

– Piiroja har selv lagt ut huset for salg og det er nå annonsert på nettet, sier daglig leder Runar Haugland i til f-b.no.

Boligen på Gressvik er på 96 kvadratmeter, og har en prisantydning på nærmere 1,7 millioner kroner.

Kemneren kommenterer ikke saken.

Heller ikke Haugland ønsker å kommentere hva avtalen mellom Piirojas advokat og kemneren går ut på i detalj.

– Nei, men det er uansett sikret hvordan vi som eiendomsmegler skal disponere pengene huset selges for, sier han.

Skattemyndighetene tok i utgangspunktet arrest i huset til den tidligere FFK-spilleren på grunn av et skattekrav som ennå ikke er avgjort.

Les også:

Virksomhetsleder hos kemneren i Fredrikstad, Hilde Pedersen sier at hun ikke kan bekrefte at de har kommet til en avtale med Auestad og Piiroja.

– Jeg kan ikke uttale meg om enkeltsaker. Men på generelt grunnlag så kan jeg si at når man tar arrest i en bolig, så er det bare en midlertidig sikring.

Blir det lagt noen føringer på hvordan pengene fra et eventuelt salg skal disponeres?

– Det avhenger fra sak til sak.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Til legevakt etter lekasje


    Fem personer er sendt til sjekk på legevakten etter lekkasjen av kjemiske stoffer på Åkebergmosen industriområde i Råde i formiddag. Lekkasjen er nå stanset. Det begynte å lekke salpetersyre og natriumoksydløsning da det gikk hull i tankene etter et arbeidsuhell. Arbeidstilsynet skal undersøke hendelsen.

  • Har stanset kjemisk lekkasje

    Fem personer sendes til sjekk på legevakten etter lekkasjen av kjemiske stoffer på Åkebergmosen industriområde i Råde i formiddag. Lekkasjen er nå stanset. Det begynte å lekke salpetersyre og natriumoksydløsning da det gikk hull i tankene etter et arbeidsuhell. Ifølge politiet skal Arbeidstilsynet undersøke hendelsen.