NRK Meny

Promillekjører havnet i grøfta

En mann i 20-årene, bosatt i Skiptvet, har fått en betinget dom på fengsel i 60 dager, etter at han kjørte av veien i Rygge i juli i fjor med 1,55 promille alkohol i blodet. Mannen hadde ikke førerkort for bil. I fjor våres fikk han en dom der han fikk sperrefrist for førerkort for alltid. Heggen og Frøland tingrett har satt som en betingelse at han gjennomfører et program mot ruspåvirket kjøring. Mannen er også dømt til å betale en bot på 6.000 kroner.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Dette er helt vanvittig!

    En kvinne bosatt i Askim ble fredag kveld millionær i Norsk Tipping-spillet "Nabolaget". -Dette er helt vanvittig! sa kvinnen da hun fikk telefon fra Hamar. Og siden spillet heter "Nabolaget", vant fem av kvinnens naboer 100.000 kroner hver. Med sine 32 Nabolaget-millionærer ligger Østfold nå på fylkestoppen i spillet som ble etablert for tre år siden. Syv av disse, inkludert fredagens millionær, er fra Askim.

  • Norsk kvinne omkom

    En 58 år gammel norsk kvinne døde i en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E18 i Årjäng fredag ettermiddag. Det melder den svenske avisen NWT.se. Kvinnen satt i personbilen sammen med en 62 år gammel mann. Mannen ble alvorlig skadet men tilstanden hans skal være stabil. Det er fortsatt uklart hva som var årsaken til ulykken.