NRK Meny

Problemer for Østberg

Mads Østberg fikk en dramatisk dag i Rally Sweden. Først fikk han 50 sekunder tidsstraff for å ha kjørt ut for sent ut fra service. Senere på dagens første fartsetappe løsnet bakvingen på bilen i nesten 200 km i timen, forteller teamet i en pressemelding. Dette førte til at Østberg valgte å ikke kjøre dagens siste fartsetappe, noe som ga ytterligere tidsstraff. Før morgendagens etappe ligger Østberg på 20. plass, ti minutter bak lederen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Starter interkommunalt havneselskap

    I dag bestemte kommunene i Nedre Glomma-regionen å slå seg sammen til et interkommunalt havneselskap. Avtalen ble undertegnet i dag og vil starte opp etter nyttår. Både Sarpsborg og Hvaler ser store fordeler med et samarbeid med Borg havn i Fredrikstad. Sammenslåingen vil også kunne merkes for de med fritidsbåter, forteller styreleder Siri Martinsen

  • Verner skogsområder

    Regjeringen har i dag verna 49 nye skogsområde i ti fylker. To av områdene er i Østfold, begge disse i Halden. Dette gjelder Svantjern naturreservat og Vestfjella naturreservat som får utvidet verneområde. Områdene inngår i arbeidet med frivillig vern av privateid skog.