NRK Meny

Pris til Hvaler kulturvernforening

Hvaler kulturvernforening er tildelt Oslofjordprisen for 2016. I sin begrunnelse skriver juryen at de har lagt særlig vekt på innsatsen for friluftslivet. Foreningen har gjort i stand Stenhoggerhytta og Klyven som kystledhytter og driftet disse i fire sesonger. Fra 2016 kommer enda en hytte som publikum kan bruke: Mundastua som ligger nær opp til de to andre hyttene på Brottet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Det må bevilges mer penger

    -Vi løser ikke problemene på Sykehuset Østfold uten å bruke mer penger. Det sier Arbeiderpartiets Stein-Erik Lauvås. I dag var det møte mellom Østfoldbenken på Stortinget og sykehusets ledelse og tillitsvalgte. Lauvås er enig med flere fra sykehuset i at akuttmottaket må bygges ut. -Det må penger til for å løse den daglige driften, bemanningen må stå i stil til hva slags oppgaver som skal løses og dette er helsestatsrådens ansvar, sier Lauvås.

  • Kun 1 av 3 russebiler besto test

    Kun en av tre russebiler bestod den tekniske kontrollen Statens vegvesen har gjennomført de siste ukene. Russen er flinke til å rette opp mangler, men fortsatt er det mange russebiler på norske veier som ikke er godkjent, sier Linda Botten i Statens vegvesen.