NRK Meny
Politi
Foto: Kallestad, Gorm / NTB scanpix

Politimeldinger

 • Fallulykke i Skitpvet

  En person har falt fra et tak eller stige i Idrettsåsen i Skiptvet. Det melder politiet på Twitter. Luftambulanse er på stedet sammen med politiet.

 • Bussjåfør fratatt lappen

  Sjåføren av bussen som kjørte på en dame i fotgjengerfeltet på Hafslundsøy i Sarpsborg har fått førerkortet beslaglagt. Det skriver Øst politidistrikt på Twitter. Politet er nå ferdig med undersøkelser på stedet.

 • Alvorlig skadet etter påkjørsel

  En dame i 30-årene er kjørt til Sykehuset Østfold med alvorlige skader etter at hun ble påkjørt i et fotgjengerfelt i Nordbyveien på Hafslundsøy i Sarpsborg. Det skriver Øst politidistrikt på Twitter. Trafikken blir dirigert forbi stedet.

 • Påkjørt i fotgjengerfelt

  Det har vært en trafikkulykke i Nordbyveien på Hafslundsøy i Sarpsborg for kort tid siden. En person skal være påkjørt i et fotgjengerfelt og nødetater er på vei til stedet, melder politiet på twitter. Skadeomfanget er ukjent.

 • Kjørte for fort - ble stoppet av UP

  UP har hatt kontroll i Solli Seppoveien i Sarpsborg, melder politiet på Twitter. Seks personer fikk forenklede forelegg for hastighet. Høyeste hastighet var 69 kilometer i timen i 50-sona. En person fikk anmerkning for mange prikker og en annen fikk gebyr for manglende beltebruk.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Fire vil utrede nytt deponi

  Statsbygg har mottatt tilbud fra fire team som ønsker å utrede nytt lager og deponi for radioaktivt avfall.
  Beregninger vier at det nåværende deponiet i Himdalen på grensa til Trøgstad vil være fullt en gang mellom 2035 og 2040. Dersom atomreaktorene i Halden og Kjeller vedtas revet, vil det fylles enda raskere. Det er ikke avklart hvor et nytt deponi skal ligge,

  lagret flytende radioaktivt avfall i Himdalen
  Foto: Institutt for energiteknikk