NRK Meny
Normal

Politiet vil ha tips etter grovt tyveri

Fotoutstyr til en verdi av flere hundre tusen kroner ble stjålet under et grovt tyveri fra en fotobutikk i Halden natt til søndag.

Grovt tyveri hos fotograf Trollebu

Fotoutstyr til en verdi av flere hundre tusen kroner ble stjålet under et grovt tyveri i Halden.

Foto: Petter Larsson / NRK

– Det er flere spor på stedet. Tyvene har brutt seg inn og stjålet fotoutstyr til flere hundre tusen kroner, men vi kan ikke gå i detaljer. Det sier fungerende krimsjef i Halden, Vidar Andersen.

Det var natt til søndag at fotobutikken Trollebu ble utsatt for et grovt tyveri. Etter de krimtekniske undersøkelsene har politiet spor å gå etter, men ønsker likevel hjelp fra publikum.

– Vi vil gjerne ha tips. Det er objektiver og kameraer som er tatt, så hvis noen får tilbud om å kjøpe slikt utstyr, må de si ifra. Vi er også interessert i tips om personer som plutselig har fått seg store mengder nytt fotoutstyr, sier Andersen.

Vidar Andersen

Fungerende krimsjef i Halden, Vidar Andersen, sier politiet er interesserte i tips i saken.

Foto: Odd skjerdal / NRK

Så langt har politiet ingen mistenkte i saken, selv om de har funnet spor.

– Dersom noen har gjort observasjoner i området i tidsrommet lørdag kveld til søndag formiddag, er det bare å melde i fra. Tips om folk som har bært på noe tungt er interessant.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Dansk spiss til Sarpsborg 08

    Den danske spissen Ronnie Schwartz har skrevet toårskontrakt med Sarpsborg 08. 28-åringen har spilt i Frankrike og Danmark.

    Ronnie Schwartz
    Foto: Sarpsborg 08