NRK Meny
Normal

Politiet vil ha tips etter grovt tyveri

Fotoutstyr til en verdi av flere hundre tusen kroner ble stjålet under et grovt tyveri fra en fotobutikk i Halden natt til søndag.

Grovt tyveri hos fotograf Trollebu

Fotoutstyr til en verdi av flere hundre tusen kroner ble stjålet under et grovt tyveri i Halden.

Foto: Petter Larsson / NRK

– Det er flere spor på stedet. Tyvene har brutt seg inn og stjålet fotoutstyr til flere hundre tusen kroner, men vi kan ikke gå i detaljer. Det sier fungerende krimsjef i Halden, Vidar Andersen.

Det var natt til søndag at fotobutikken Trollebu ble utsatt for et grovt tyveri. Etter de krimtekniske undersøkelsene har politiet spor å gå etter, men ønsker likevel hjelp fra publikum.

– Vi vil gjerne ha tips. Det er objektiver og kameraer som er tatt, så hvis noen får tilbud om å kjøpe slikt utstyr, må de si ifra. Vi er også interessert i tips om personer som plutselig har fått seg store mengder nytt fotoutstyr, sier Andersen.

Vidar Andersen

Fungerende krimsjef i Halden, Vidar Andersen, sier politiet er interesserte i tips i saken.

Foto: Odd skjerdal / NRK

Så langt har politiet ingen mistenkte i saken, selv om de har funnet spor.

– Dersom noen har gjort observasjoner i området i tidsrommet lørdag kveld til søndag formiddag, er det bare å melde i fra. Tips om folk som har bært på noe tungt er interessant.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kontroll på skogbrann

    Brannmannskapene som har jobbet i hele dag med å slokke skogbrannen i Trøgstad, har nå kontroll på brannen. – Brannårsak skal være lynnedslag, forteller brannsjef, Bjørn Stolt, til Smaalenenes Avis. Det vil foregå ettersokking på stedet de neste par dagene.

  • Dårligere for Borregaard

    Borregaardkonsernet leverte et dårligere resultat for andre kvartal i år, sammenlignet med i fjor, skriver Dagens Næringsliv. Resultatet endte på 159 millioner kroner før skatt, var 34 prosent lavere enn i andre kvartal i fjor. Resultatet er preget av prispress, tøff konkurranse og økte kostnader, opplyser selskapet.

    Borregaard fra lufta
    Foto: Sebastian Nordli/NRK