NRK Meny
Normal

– Har ikke bidratt til å kaste lys over saken

Politiet vet fremdeles ikke mye om motivet for at en person ble slått med et skytevåpen i Sarpsborg i helgen.

Laster kart, vennligst vent...

Tre personer i starten av 20-årene ble pågrepet av politiet i Sarpsborg i helgen etter en voldsepisode i nærheten av Sandesund. De er siktet for både vold og trusler med skytevåpen.

– Vi vet ikke veldig mye om motivet, det er noe etterforskningen må avdekke. De siktede har ikke bidratt til å kaste et godt lys over saken, sier krimsjef Kai Andersen i politiet i Sarpsborg.

Mulig fengsling i morgen

Kai Andersen

Krimsjef Kai Andersen i Sarpsborg-politiet.

Foto: Berg-Rusten, Ole / NTB scanpix

De siktede personene skal ha oppsøkt to personer på en adresse i Sarpsborg og truet dem med et skytevåpen.

Våpenet skal også ha blitt brukt til å slå en av de to fornærmede.

– Det er på det rene at det har gått av minst ett skudd. Det ble også slått med skytevåpenet. Men konkrete detaljer rundt dette må vi få bruke tiden fremover til å finne mer ut av. Vi har ikke full oversikt over saken, sier Andersen.

Krimsjefen ønsker foreløpig ikke å kommentere hva slags skytevåpen som ble brukt.

– Vi tar høyde for at det vil kunne bli en varetektsfengsling i løpet av dagen. Kommer vi i mål med saken i dag, så får vi ta en ny vurdering på det. De blir eventuelt ikke fremstilt for fengsling før i morgen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Advarer mot farlige strømskap

    Strømselskapet Hafslund advarer mot ødelagte og farlige strømsfordelingsskap langs veiene. Etter store mengder snø på Østlandet har flere skap blitt ødelagte etter snøbrøyting, ifølge kommunikasjonssjef Morten Schau i Hafslund.