NRK Meny
Normal

Politiet leter etter kvinne i rød dykkerdrakt

Skal ha dykket på stedet der et partert lik senere ble funnet.

Likfunn i Strömstad

Liket av en 65-år gammel mann ble funnet i sjøen utenfor Strömstad i høst.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Det parterte liket av en 65 år gammel mann ble funnet i en pakke i sjøen ved Saltö utenfor Strömstad i september. Fortsatt er flere kroppsdeler ikke funnet.

Tord Haraldsson

Etterforskningsleder Thord Haraldsson.

Foto: Shemsi Bunjaku / NRK

Ifølge nye vitneopplysninger skal en kvinne i rød drakt og en mann i svart drakt ha dykket der liket senere ble funnet, skriver den svenske avisa Aftonbladet.

– Flere personer reagerte på at de to oppførte seg rart, sier etterforskningsleder Thord Haraldsson til avisa.

Mannen og kvinnen dykket fra en liten svart gummibåt. Et titalls personer skal ha lagt merke til paret den 6. juni i 13-tiden.

– Det er flere som har reagert på hvordan de oppførte seg, men ingen kjenner igjen båten eller personene, sier Haraldsson.

Den drepte mannen ble i 2007 dømt for å ha skutt og drept sin egen kone. Foreløpig er ingen mistenkt for mordet på 65-åringen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mann tisset på politihuset

    En mann i 50-årene ble i ettermiddag anmeldt for urinering på offentlig sted i Fredrikstad sentrum. – Offentlig sted i dette tilfellet var politihuset i Fredrikstad, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

  • Ulv i Mosseområdet

    Ulven som ble observert i Rygge på fredag, kan ha beveget seg lenger inn i Mosseområdet. Ida Glemminge, rovviltansvarlig i Statens Naturoppsyn i Østfold, sier de har fått inn en ubekreftet rapport om at en ulv har blitt sett på Nore gård i Moss.