NRK Meny
Normal

– Løp med kniv etter en annen mann

Politiet i Moss jaktet mandag kveld etter en mann i 40-årene etter at han skal ha truet en annen mann med kniv.

Mannen skal ha løpt etter etter en annen mann og truet ham med en kniv. Episoden skjedde Jeløya i 19.30 tiden.

Politiet i Moss lette mandag kveld etter en mann i 40-årene som hadde på seg grå jakke med gule og røde striper. Han har blondt kort hår, opplyser politiet på Twitter.

Ingen personer har blitt skadet.

– Den fornærmede part ble tatt med til Moss politistasjon for opptak av forklaring. Vi har også tatt imot en anmeldelse, sier operasjonsleder Terje Marstad i Østfold politidistrikt til NRK.

Begge de to mennene er kjørt av politiet fra tidligere.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • – Høyt belegg gir korridorpasienter

  Pasienter havner på korridor fordi sykehusene må operere med et for høyt belegg. Det mener leder for Sykepleierforbundet i Østfold, Karen Brasetvik. Sykehuset Østfold har en nullvisjon når det gjelder korridorpasienter, men hadde i fjor i snitt 10 pasienter bak et skjermbrett hver dag. Lederen av sykepleierforbundet mener problemet blant annet bunner i at sykehusene i Norge ligger langt over anbefalt beleggsprosent på 85 prosent.

  Korridorpasienter på Sykehuset Østfold
  Foto: Sykehuset Østfold
 • Influensaen kan ha nådd toppen

  Antall tilfeller av influensa er fremdeles moderat i Østfold. Ifølge Folkehelseinstituttet ser vinterens influensautbrudd ut til å ha nådd en topp i uke 1. Det betyr at influensatoppen kan være nådd, men det er likevel forventet flere influensasyke i ukene fremover.

  Syk, influensa
  Foto: Dusan Zidar