Svensk politi rykket ut for å hjelpe mann til do

– Dette var en morsom utrykning, sier politimannen som hjalp til.

Toalett

Mannen fikk et akutt behov for en tur på toalettet. (Illustrasjonsfoto)

Foto: Colourbox.com

I Norge har politiet sluttet å la seg overraske over hva folk ringer til dem for å be om hjelp til. Det har rett og slett kommet mange merkelige henvendelser.

I Sverige har de åpenbart samme type «problem». Mandag ettermiddag fikk den svenske polisen flere meldinger om en bil som stod merkelig plassert på fylkesvei 172, skriver avisen Bohusläningen.

En politipatrulje rykket ut til stedet og fant en 85 år gammel mann sittende helt stille bak rattet. Det viste seg at han hadde et stort behov for å komme seg på toalettet - så stort at han ikke en gang turte å gå ut av bilen.

Politibetjent Martin Landberg i Uddevalla-politiet fikk hjulpet mannen inn i politibilen, satte på blålysene og kjørte 85-åringen hjem til seg selv.

– Vi hjelper til og står for service så godt vi kan. Dette var en morsom utrykning der vi kunne hjelpe til, sier han til avisen.

Politiet hjalp også til med å kjøre mannens bil hjem.

– Han var veldig takknemlig for hjelpen. Vi har alle vært der, og det er ikke alltid så lett når man blir eldre, sier politimannen som betegner utrykningen som et «hedersoppdrag».

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vannlekkasje i Sarpsborg

    Flere kjellere er fylt med vann og beboere i området Storgata-Dovregata i Sarpsborg er uten vann som følge av en vannlekkasje, skriver SA. Lekkasjen oppsto i 16-tiden, og skal foreløpig ikke være reparert.

  • Se vår TV-sending 18.50