NRK Meny
Normal

Politiet: – Denne båten kjørte på kajakken

Politiet i Østfold går nå ut med bilde av det de mener er båten som kjørte på en 15-åring i kajakk i forrige uke. De håper å få inn flere tips fra publikum.

Politiet etterlyser denne båten etter kajakk-påkjørsel

Det er denne båten politiet mener skal ha kjørt på en 15-åring i kajakk i forrige uke. Politiet går nå ut med bildet i håp om å få inn tips.

Foto: Privat

– Vi ønsker tips som kan hjelpe oss til å identifisere den aktuelle båten eller andre opplysninger som kan ha betydning for saken, skriver politiet i en pressemelding.

De går derfor ut med bilde av båten som de mener skal ha kjørt på en 15-åring i kajakk i forrige uke. Bildet er tatt av en person som var vitne til hendelsen.

Politiet ønsker fortsatt å få inn tips og oppfordrer også personene som var i den aktuelle båten til å melde seg.

Ved 21-tiden onsdag kveld 19.august ble en 15-åring som var ute og padlet i kajakk påkjørt av en 17-fots fritidsbåt. Hendelsen skjedde utenfor Papper på Hvaler. Gutten klarte å komme seg ut av kajakken og fikk hjelp av et vitne til å komme seg på land. Han kom uskadet fra det hele, men personene i fritidsbåten stakk av fra stedet uten å hjelpe.

Politiet ser alvorlig på hendelsen. Det har kommet inn flere interessante tips og observasjoner i forbindelse med saken, men politiet ber fortsatt folk som kan ha opplysninger i saken om å melde seg.

Les også:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stort underskudd for Norske Skog

    Norske Skog fikk et underskudd før skatt på 543 millioner kroner i andre kvartal. Netto rentebærende gjeld økte med 200 millioner kroner. Det skriver Dagens Næringsliv. Selskapet la i dag frem regnskapsrapporten for andre kvartal, et døgn før selskapets aksjonærer er kalt inn til ekstraordinær generalforsamling.

    Norske Skog, Skogn
    Foto: Eivind Aabakken/NRK