NRK Meny
Normal

Politiet går ut med bilde etter bite-ran

Politiet vil snakke med mannen med flaggjakken etter ranet av en 19 år gammel kvinne forrige torsdag, for "eventuell klarering ut av saken". 19-åringen ble bitt i fingrene, og frastjålet mobiltelefonen.

Overvåkningsbilde ran Halden
Foto: Politiet

Politiet har bedt om tips før, etter at 19-åringen ble fraranet sin mobiltelefon og påført bittskader på fingrene.

 • Les mer om ranet:

19-åring bitt til blods av raner

Nå går de også ut med overvåkingsbilder av den mannen, og ikke minst den særpregede jakken som gjerningspersonen hadde, ifølge vitneforklaringer.

Ranet skjedde natt til torsdag 23.10.14 ca. kl. 02:45, i Torgny Segerstedts gate, tett ved bybrua.

Politiet beskriver mannen som mellom 170 og 180 cm høy, og av europeisk utsende. Han snakket østlandsdialekt og skal være i 20-årene, og ha blondt krøllete hår. I tillegg til jakka hadde han på seg olabukse.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Elektronisk utstyr beslaglagt

  En Oslo-mann i 40-årene ble tatt for smugling av mobiltelefoner og annet elektronisk utstyr for over 200.000 kroner i går ettermiddag. Han ble stanset på fylkesvei 126 ved Trosterud i Rømskog. Mannen påsto at varene lå i bilen også da han kjørte ut av landet. Varene er foreløpig beslaglagt, og forholdet er politianmeldt.

 • Første fyrverkeribeslag er gjort

  Tollerne på Svinesund gjorde sesongens første beslag av fyrverkeri i går ettermiddag. En mann i slutten av tenårene, bosatt i Sogn og Fjordane, ble tatt med 61 pinneraketter og seks fyrverkeribatterier. Mannen hadde også med seg en del snus og alkoholholdig drikke som han også måtte levere fra seg.

  Fyrverkeribeslag Svinesund
  Foto: Tollregion Øst