NRK Meny

Politiet ber om tips

Politiet ber om hjelp fra publikum etter at en kvinne ble utsatt for forsøk på overfallsvoldtekt i et boligområde ved Dyrefaret på Ambjørnrød i Fredrikstad tirsdag formiddag. Politiadvokat Arild Eikaas sier de ser svært alvorlig på saken. Politiet håper på tips eller observasjoner fra folk som har vært i området mellom klokken 09.15 og 09.45. Mannen beskrives som mellom 25 og 30 år, med normal høyde og skjegg. Han var kledd i sorte klær og snakket engelsk.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Krever svar om Ankomstsenteret

    Arbeidstilsynet varsler at de vil stanse den midlertidige driften av Ankomstsenteret for asylsøkere i Råde dersom de ikke får opplysningene de etterspør fra Utlendingsdirektoratet. Det skriver Fredriksstad Blad. Dette gjelder opplysninger om arbeidsforhold og sikkerhet.

  • Kort tid på sykehjem

    Sykehjemsbeboere i Fredrikstad bor i snitt 1 år og 7 måneder på sykehjemmet. Det er langt under landsgjennomsnittet på drøyt to år. Ifølge Helsedirektoratet er det store forskjeller i oppholdstid for sykehjemspasienter, og kort botid kan bety at tilbudet ikke er tilpasset behovet.