Normal

Poengdeling på stadion

Fredrikstad produserte ikke nok sjanser til å ta tre poeng på Fredrikstad Stadion. I stedet slapp de inn lettvinte mål.

Fredrikstad Bodø/Glimt 0-1
Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Personlige feil har preget Østfold - laget gjennom hele årets utgave av Eliteserien. Og det er ingen tvil om at det til tider har fått store konsekvenser poengmessig.

Etter seieren mot Lyn i forrige serierunde var FFK-treneren klar i sin tale. Det skulle bli en ny seier også mot Bodø/Glimt.

Fredrikstad ville som mot Lyn, luke bort de personlige feiliene, og produsere flere sjanser også mot Bodø/Glimt , men slik ble det altså ikke.

Video nsps_upload_2009_6_29_17_55_41_612.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Første omgang

Midtveis i første omgang endte en klarering fra FFK-forsvaret opp hos Mounir Hamoud på Bodø/Glimt.

Erik Bråthen i Fredrisktadmålet stod helt feilplassert. Det som opprinnelig var tenkt som et innlegg endte i mål.

- Jeg aner ikke hvordan Mounir fikk til det der. Vi snakket om at Fredrikstad hadde en urutinert keeper i mål og at vi skulle skyte mye. Men Mounir var vel den eneste som hørte på meg, sa Kåre Ingebbrigsten til TV2 etter kampen.

38 minutter spilt, Andreas Tegström skaffet hjemmelaget straffe. Kasey Wehrman gikk frem til krittet og satt ballen enkelt i mål.

Men utligningen holdt ikke lenge, kun 5 minutter senere viste 18-åringen Anders Konradsen seg frem. Etter en fin demping satt han ballen enkelt forbi FFK-keeperen.

Scoringen var 18-åringens første i Eliteserien, og Glimt gikk til pause med 2-1.

Etter pausen

Fredrikstad kontrollerte fortsatt mye av spillet, og fikk til tider flyttet store deler av mannskapet over på bortelagets banehalvdel.

Men Glimt - laget forsvarte seg veldig bra, og det så ikke ut til at FFK skulle klare å trenge gjennom muren.

Men i det 78. spilleminutt førte et fint angrep til at Celso Borges kunne sette inn sitt fjerde eliteseriemål og dermed utligne for FFK.

Ardian Gashi satt et innlegg i stolpen og ballen endte i beina til Borges som enkelt satt ballen i mål.

Kampen endte 2-2.

- Vi gjør en bra match og tar med oss ett poeng. Det er viktig for oss. Nå begynner vi å nærme oss, og da kan vi ta poeng mot hvem som helst i tippeligaen, sa Glimt - trener Ingebrigsten etter kampen.

Fredrikstad stilte med følgende:

Erik Bråthen

Amin Askar, Raio Piiroja, Kasey Wehrman, Joachim Thomassen

Abgar Barsom, Hans Erik Ramberg, Celso Borges, Raymond Kvisvik -

Everton, Andreas Tegström.

På benken: Lasse Staw, Vidar Martinsen, Dominic Adiyiah, Martin Elvestad, Ardian Gashi, Gardar Johannsson, Michael Trulsen.

Bodø/Glimt stilte med følgende:

Pavel Londak

Mounir Hamoud, Stian Theting, Alo Bärengrub, Willis Forko, Runar Berg, Christian Berg, Anders Ågnes Konradsen, Jan Derek Sørensen

Thiago Martins og Akwasi Oduro.

På benken: Jonas Ueland Kolstad, Ruben Imingen, Karl Morten Eek, Thomas Rønning, Stig Johansen, Stefan Johansen og Daniel Stensland.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trøstemål til Sarpsborg 08

    Fire minutter på overtid skårer Kristoffer Zachariassen for gjestene. Ballen stusses bak til bergenseren, som kan stange den i det tomme buret. Det ender 3-1 i Tyrkia.

  • Besiktas punkterer kampen

    I det 82. minutt skårer Jeremain Lens og øker dermed ledelsen til 3.0. Dermed skal det mirakler til for at Sarpsborg skal vinne denne kampen.