NRK Meny
Normal

Poengdeling på Melløs

Moss måtte nøye seg med 2-2 og uavgjort da de møtte Rosenborgs rekruttlag mandag.

Dermed har Moss Fotballklubb kun tre poeng etter fire kamper, og ligger på 10.-plass i andredivisjon.

Rakner bakover

Fabian Næss sendte hjemmelaget i ledelsen etter 26. minutter spill i mandagens kamp, men så raknet det bakover.

På under to minutter klarte mossingene å slippe inn to raske mål.

Men som et plaster på såret, utliknet Martin Reier til 2-2 etter 84 minutter, og det ble iallefall poengdeling på Melløs.

– Helt grusomt

Roy Kenneth Nilsbakken, eller «Hjælmen» som han er kjent som i Moss, er det ikke vanskelig å høre når det spilles MFK-kamp på stadion.

Han skriker av full hals og prøvde mandag desperat å heie laget fremover på banen, sammen med Kråkevingen. Men det holdt ikke til seier.

– Vi mangler det grunnleggende, og da blir det vanskelig å spille på et slikt nivå som dette også. Foran denne kampen lå vi under nedrykksstreken, og det kan vi ikke tillate oss. Vi er jo en gammel fotballstorhet her i landet, så det er noen triste folk i denne supportergjengen nå, sukker “Hjælmen” etter kampslutt.

Inrømmer feil

Etter kampslutt innrømmer Moss FK-trener Tor Thodesen overfor NRK.no at han gjorde en tabbe under kampen. Han forteller at laget rett og slett ble satt opp feil fra start.

– Vi gjorde noen omrokkeringer og bytter i pausen, noe som resulterte i flere sjanser og mål i 2. omgang.

– Jeg setter opp laget ut fra det jeg ser på treningsfeltet i løpet av uken, men denne gang gjorde jeg en liten feil fra start, sier han, etter å ha ført mossingene gjennom tre uagvjort og et tap så langt, sier Thodesen.

Trøster seg med billig alkohol

Kråkevingen ser nå frem til å møte Kvik i Halden neste helg.

De tror på en artig lokalkamp, som inkluderer en hyggelig harry-tur først.

– Det blir en flott dag, med tur til Strømstad og deretter til Halden stadion for å se fotball. Om vi skulle gå på en smell der også, har vi iallefall bagasjen full av drikkevarer vi kan trøste oss med. Vi skal smugle som aldri før, avslutter Roy Kenneth med et stort glis.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To jenter innrømte brannstifting

    To jenter som er elever ved Kjølberg skole, har innrømmet at de tente på skolen lørdag morgen, skriver Fredriksstad Blad. Brannen førte til mindre skader på skolekjøkkenet og et annet rom. De to jentene har ikke gitt noen forklaring til hvorfor de tente på skolen.

  • Harald Horne skal lede sammenslåing

    Tidligere fylkesrådmann i Østfold, Harald Horne, er engasjert som hovedprosjektleder for å etablere den nye Viken fylkeskommune
    Fra 2020 skal Østfold, Akershus og Buskerud slås sammen til et fylke.