NRK Meny
Normal

Poengdeling i Sarpsborg

Sarpsborg 08 fikk med seg ett poeng da de spilte 0-0 hjemme mot Strømsgodset.

Strømsgodsets Iver Fossum blir taklet av Sarpsborgs Jeremy Berthod
Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Før kamp er jeg aldri fornøyd uten seier, men Strømsgodset er gode og vi kan være fornøyd med ett poeng i dag, sier Sarpsborg-08 kaptein Ole Heieren Hansen til NRK.

Ole Heieren Hansen

Sarpsborgs kaptein Ole Heieren Hansen.

Det ble en sjansefattig kamp i Sarpsborg denne søndagsettermiddagen, men sjansene som kom var så gode at det absolutt ikke hadde trengt å ende målløst.

For både Martin Ødegaard og Marvin Ogunjimi hadde store sjanser for gjestene og Alejandro Castro hadde en enorm mulighet for hjemmelaget.

–Strømsgodset har mye ball , men jeg føler ikke at de kommer til de helt store sjansene. De har et par store sjanser tidlig i andre omgang, men bortsett fra det så syns jeg vi står bra og det er 100% innsats i dag og det får vi med oss ett poeng på, sier kapteinen.

Men det ble en forsvarskamp for hjemmelaget som tidvis ble spilt velig lavt i banen av et ballsikkert Strømsgodset.

Vi har jo sett på video at de sender mye folk i angrep og det er ikke tvil om vi hadde sett for oss et kampbilde der vi skulle satse på kontringer. Vi fikk noen store på slutten der som vi kunne ha omsatt til scoring. Men det hadde kanskje ikke vært helt fortjent, sier Heieren Hansen.

Ingen velspilt kamp

Kampen i Sarpsborg ble aldri god. De første 45 minuttene ble direkte kjedelige. Strømsgodset hadde ballen mest, men verken de eller Sarpsborg skapte særlig med sjanser. Godset hadde den største sjansen før pause, men lagets ensomme spiss Marvin Ogunjimi skjøt over fra kloss hold.

Spillet ble ikke stort bedre etter hvilen, og de siste 45 minuttene ble også sjansefattige. Kristoffer Tokstad hadde en flott mulighet seks minutter før full tid, men skuddet hans smalt i stolperoten.

Greit med uavgjort

Egentlig var det litt merkelig at kampen i Sarpsborg ikke ble bedre. Begge lag har vist god form i det siste. Strømsgodset kom til Sarpsborg med to strake seire i bagasjen (mot Bodø/Glimt og Viking), og Sarpsborg hadde også vunnet to av sine tre siste (mot Sogndal og Sandnes Ulf).

Søndag var det greit med uavgjort. Ingen av lagene ville nok til å ta med seg tre poeng.

Det ene poenget gjør at Sarpsborg 08 nå står med 33 poeng på tabellen. Det skal da skal det svært mye til om ikke laget spiller i eliteserien også neste sesong. Selvom Sarpsborgkapteinen ikke vil innrømme det.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • VG: Brattset var Norges beste

    Kari Brattset fra Varteig blir utpekt til Norges beste spiller i VM-finalen av VG. Avisa mener hun leverte fantastisk forsvarsspill i kampen Norge tapte mot Frankrike. Hun kalles også en av norsk håndballhistories beste mesterskapsdebutanter.

  • Mål for Elyounoussi

    Mohamed Elyonoussi tegnet seg på scoringslisten for Basel etter 25 minutter av oppgjøret mot Grasshopper i den sveitsiske ligaen. Målet var sarpingens femte nettkjenning for sesongen. Basel vant til slutt kampen 2-0.