Sarpsborg 08 spilte uavgjort 1-1 mot Hønefoss søndag kveld. SE VIDEO

Brian Deane etter kampen mot Hønefoss.

brian-deane-280413-os

Sarpsborg 08 - Hønefoss 1 - 1 (1-0)

Sarpsborg 08 ledet 1-0 ved pause over Hønefoss, men gjestene kom tilbake etter pause og sørget for poengdeling.

- Det var skuffende for oss. De avsluttet best, men vi satte ikke sjansene våre. Da er det alltid muligheter for at det skjer noe andre veien,sier Sarpsborg trener Brian Deane til NRK.

Kampen startet friskt og begge lag hadde hver sin sjanse før det var gått to minutter.

Hjemmelaget tok over utover i omgangen og fikk hjelp av en sterk medvind.

Og etter 38 minutter fikk Sarpsborg utteling, og det på vakkert vis.

Brian Deane

Brian Deane var skuffet etter 1-1 mot Hønefoss.

Claes Jørgensen slo et fantastisk innlegg fra høyresiden, og det traff Martin Wiig, som stanget hjemmelaget i ledelsen.

Wiig sender Sarpsborg foran

Her setter Martin Wiig inn 1-0 for Sarpsborg 08.

-Vi var gode i første omgang, Vi scoret et flott mål og burde nok avgjort kampen da, fortsetter Deane.

Åpen annen omgang

I andre omgang var det gjestene som hadde vinden i ryggen, noe som så ut til å hjelpe.

Kampen åpnet seg veldig opp, men det var Hønefoss som skapte de fleste og de beste mulighetene på Sarpsborg stadion.

Og etter 74 minutter fikk Hønefoss utligningen de jaktet på.

Riku Riski tok med seg ballen inn i Sarpsborgs sekstenmeter og hamret ballen opp i nærmeste kryss.

Sarpsborg forsøkte seg på en sluttspurt etter scoringen, men uten hell og det endte dermed 1-1 og med poengdeling på Sarpsborg stadion.

- Hønefoss er et godt organisert lag. De er disiplinerte og har en trussel i gutten som scoret for dem, sier Deane.

Sarpsborg 08 står nå med fire strake kamper uten seier, men Sarpingene har bare tapt en kamp på de seks første serierundene.

-Fremtiden ser lys ut for oss, og vi skal nok klare oss, avslutter Brian Deane til NRK.