Ole Jørgen Halvorsen (bildet) scoret FFKs andre mål hjemme mot Ullensaker Kisa.

FFKs Ole Jørgen Halvorsen

Fredrikstad–Ullensaker/Kisa 2- 2 (1-1)

Det ble en åpen og spennende fotballkamp på Fredrikstad stadion torsdag ettermiddag.

Hjemmelaget gikk hardt ut for å prøve å ta ledelsen, og var svært nær da Simen Standerholen kom alene med keeper etter tjue minutter.

Standerholen gikk seg dessverre litt bort da han forsøkte å runde Stefan Magnusson i Ull/Kisa-målet.

Det var gjestene som skulle få gleden av å score først i Plankebyen.

FFKs keeper Jon Masalin tapte en duell i sekstenmeteren etter en dødball, og gjestenes Ole Kristian Langås hadde ingen problemer med å sette ballen i det åpne målet.

Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før hjemmelaget svarte på tiltale.

For bare tre minutter etter scoringen dukket Lars Grorud opp på en dødball, og stanget inn utligningen.

Det ble ingen flere scoringer i første omgang og lagene gikk til pause på stillingen 1–1.

Ikke lenge i ledelsen

I andre omgang ble rollene byttet litt om. For det var nemlig Fredrikstad som skulle score først.

Etter 57 minutter dro Ole Jørgen Halvorsen seg inn i sekstenmeteren og avsluttet iskaldt ned til høyre for Magnusson i Ull/Kisas mål.

Men Ull/Kisa gjorde som FFK gjorde i første omgang.

Bare to minutter etter FFKs scoring satte Steevan Dos Santos Duba ballen i mål for gjestene, nok en gang etter en dødballsituasjon.

Dos Santos fikk det litt for enkelt, da han dro seg mellom tre Fredrikstad spillere før han satte ballen i mål.

FFK prøvde seg på en sluttspurt. Det ga ingen uttelling for hjemmelaget. Det endte dermed med 2–2 og poengdeling på Fredrikstad Stadion.