Sarpsborg fikk med seg ett poeng fra Aalesund onsdag kveld, men treneren er sugen på flere seire.

Sarpsborg jubler

JUBEL: Det ble to mål på sarpingene og ett poeng mot Aalesund.

Det hele startet med et selvmål i Aalesund.

Hjemmelagets Sten Michael Grytebust får ballen i ryggen før den triller over målstreken etter at Ojamaa fyrer.

– Alt i alt er det greit at dette blir poengdeling, sier Sarpsborg 08-trener Geir Bakke til NRK.

Her kan du se referatet fra kampen

Snur kampen

Sarpsborg 08 hadde ballen klart mest og sørget for tempo i kampen.

Etter 46 minutter får Amin Askar en sjanse. Han kommer alene mot keeper, men Grytebust redder.

I det 56. spilleminuttet utligner Aalesunds Leke James. James tupper ballen i mål fra kloss hold.

Etter en time spilt er det Aalesund som presser.

Peter Orry Larsen sørger for at Aafk tar ledelsen. Orry Larsen får ballen inne i feltet og finter bort en spiller før han dunker ballen i mål.

Sarpsborg sørger allikvel for poeng. 90 minutter ute i kampen slår de tilbake og det står 2-2. Liridon Kalludra sørger for å putte ballen i mål.

– Sarpsborg bedre enn Aafk

Ifølge NRKs kommentator var Sarpborg 08 det klart beste laget.

I 1. omgang og ledet 1-0 til pause. Aafk løftet spillet sitt etter hvilen og snudde kampen med mål av James og Orry Larsen. Det så ut som om Aafk skulle hale i land seieren, men Sarpsborg 08 ga seg ikke utlignet med Kalludra like før slutt. Alt i alt var Sarpsborg 08 hakket bedre enn Aafk, men poengdeling er rettferdig slik som kampbildet utviklet seg.

Geir Bakke sier videre at kveldens kamp var en kamp mellom to lag som hadde et stort ønske om å angripe.

– Dette sier mye om den offensive tankegangen som er i de to lagene.

– Dere står kun med ett tap. Hvor fornøyd er du med det?