NRK Meny
Normal

Person til sykehus etter E6-ulykke

En bil har kjørt gjennom et viltgjerde.

En person er sendt til sykehus med ryggsmerter.

Usikkert skadeomfang

Ulykken skjedde på E6 ved soppfabrikken på Skjeberg i Sarpsborg, like før klokken 15 tirsdag ettermiddag. Sjåføren av bilen ble fraktet til sykehus, og det er foreløpig usikkert hvor alvorlig skadet vedkommende er.

- Han hadde ryggsmerter, men foreløpig har vi ikke fått noen tilbakemelding om dette, sier operasjonsleder Martin Nygårdsmoen i Østfold politidistrikt.

Flere ulykker

Ingen andre biler var innvolvert i denne ulykken.

Tidligere tirsdag ettermiddag kolliderte to biler i sykehuskrysset i Sarpsborg. Trafikklysene i krysset var ute av drift da ulykken skjedde.

En kvinne ble sendt til legevakt for sjekk i forbindelse med denne ulykken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slåssing på Lisleby

    Politiet måtte rykke ut for å stanse en slåsskamp på Lisleby i Fredrikstad søndag morgen. Det skriver Fredriksstad Blad. Politiet sier til avisen at det var MC-folk, og mest sannsynlig medlemmer av motosykkelklubben Outlaws. En person skal være sendt til legevakt med skader i hodet.

  • Økning i pasienterstatninger

    Utbetaling av pasientskadeerstatninger går opp i Østfold. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Antallet saker har økt fra 122 i første halvår i fjor, til 132 i samme periode i år. Også utbetalingene har økt fra 15,5 til 23,5 millioner i samme periode. På landsbasis har antall saker gått ned i samme periode.