NRK Meny
Normal

Permitterte tilbake i jobb

Samtlige av de 250 permitterte på Moss lufthavn Rygge er nå tilbake i jobb.

Ansatt ved Moss Lufthavn Rygge
Foto: Silje Thoresen/Moss lufthavn Rygge

Dermed er alle av flyplassens 365 ansatte i forskjellige selskaper tilbake i jobb torsdag etter at godt over halve staben har vært permittert i flere dager.

– Alle permitteringene er nå opphevet og de ansatte er svært glade over å få være tilbake i jobb lufthavnen, sier markedssjef Silje Thoresen ved flyplassen til NRK.

Les også: Over 250 permitteres på Rygge

Uforutsigbart

Likevel er situasjonen svært ustabil for de ansatte ved lufthavnen.

– Situasjonen er veldig uforutsigbar, så vi må vurdere fortløpende hvordan dette vil bli. Men vi er positive til de værprognosene vi har å forholde oss til akkurat nå, forteller Thoresen

– Værprognosene er veldig varierende. Bare i dag har vi opplevd at vestlandet har blir sterkt berørt. Så her endres situasjonen hver time. Så vi følger godt med og gjør våre vurderinger ut i fra prognosene vi får, forklarer markedssjefen.

Les også: Trafikken som normalt på tross av stengninger

Svært glade

– Det er jo klart at dette er vanskelig for de ansatte også. Så vi håper at situasjonen snart blir bedre slik at vi kan operere med mer forutsigbarhet, sier Silje Thoresen.

– Men de er svært glade for å komme tilbake på jobb, nå som situasjonen ser litt lettere ut. Så det er med glede til fleste går tilbake på jobb nå, sier en smilende markedfssjef ved Moss lufthavn Rygge.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Norsk kvinne omkom

    En 58 år gammel norsk kvinne døde i en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E18 i Årjäng fredag ettermiddag. Det melder den svenske avisen NWT.se. Kvinnen satt i personbilen sammen med en 62 år gammel mann. Mannen ble alvorlig skadet men tilstanden hans skal være stabil. Det er fortsatt uklart hva som var årsaken til ulykken.

  • Vil ha økt satsing

    Etterutdanningen av lærere går ikke raskt nok. Det sier hovedtillitsvalgte John Oddvar Holthe i Skolenes Landsforbund Østfold. Stortinget skjerpet kompetansekravene for lærere i 2015. Arbeiderpartiet krever økt satsing, men trenger å få med seg flere partier når saken avgjøres i Stortinget i februar.

    Lærer
    Foto: Colour Box