NRK Meny
Normal

Pensjonert østfolding ble Lotto-millionær i går

Sju tredjepremier og en hovedgevinst betyr nesten sju millioner kroner inn på kontoen.

May Lisbeth Midtgård Myrvang

May Lisbeth Midtgård Myrvang kunne gratulere en kvinne fra Hordaland og en mann fra Østfold med store Lotto-premier i går.

Foto: Sverre Houmb / Norsk Tipping

Samlet gevinst ble på kroner 6.971.780,- for den 66 år gamle mannen.

Men han er IKKE fra Trøgstad, som programlederen kom i skade for å si i sendingen, presiserer trekningsredaktør Sverrre Houmb i Norsk Tipping.

Vinneren ønsker å være anonym, opplyser Houmb, som snakket med vinnerne i går.

– Han var ganske stoisk når vi ringte. Jeg fortalte at han hadde vunnet, og han svarte "Ja vel. Det var jo hyggelig." En veldig sindig kar, fortsetter Houmb.

Etterpå overlot han telefonen til kona, slik at Houmb kunne bringe de gode nyhetene til henne også. Og for at ikke hun skulle tro at hennes heldige ektemann tullet med henne.

– Hun ble stille et halvt sekund, og så sa hun "Ja. Dette har han fortjent!"

De to humret ganske godt etterpå.

– Ikke typen til å ta av

– Jeg spurte hva han syntes om å vinne, og han svarte at han alltid hadde klart seg godt i livet med det han hadde, men at at han absolutt kunne finne noe å bruke pengene på, sier Houmb.

Men litt feiring ble det nok: – Vi skal dra til med en billig flaske vitvin som vi tok med fra Danmark en gang, sa han, og lo.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Advarer mot farlige strømskap

    Strømselskapet Hafslund advarer mot ødelagte og farlige strømsfordelingsskap langs veiene. Etter store mengder snø på Østlandet har flere skap blitt ødelagte etter snøbrøyting, ifølge kommunikasjonssjef Morten Schau i Hafslund.