NRK Meny
Normal

Dansk angrepsspiller til Sarpsborg 08

Patrick Mortensen er enig med klubben om overgang.

Patrick Mortensen

Danske Patrick Mortensen kommer til Sarpsborg 08 fra 15. juli.

Foto: Lyngby Boldklub

Patrick Mortensen kommer fra klubben Lyngby og er kontraktsløs etter sesongen. Han og klubben er enige om en overgang fra 15. juli.

– Jeg gleder meg utrolig mye og det blir fantastisk å komme i gang. Jeg har fortsatt litt igjen å gjøre i Lyngby, men gleder meg til å komme over for å treffe nye spillere og starte i Sarpsborg, sier Mortensen.

– Jeg er en høy spiller og er god i boksen, men er også god i oppspillsfasen. Vi spiller mye likt som det gjøres i Norge her i Lyngby, så jeg tror det vil passe meg bra.

Sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen, er fornøyd at Mortensen har valgt å signere for klubben.

– Vi har sett han live tre-fire ganger. Han er kaptein på Lyngby og er en stødig spiller med bra bevegelser i boks, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Politihøgskolen kan havne i Moss

    Politihøgskolen bør legges ut av Oslo, men ikke for langt fra Oslo. Det sier justiskomiteen på Stortinget i sin innstilling til statsbudsjettet. Dermed øker sjansen for at den kan legges til Moss, sier Frps medlem av justiskomiteen, Ulf Leirstein.

  • Høili fortsetter som FFK-sponsor

    Milliardær Terje Høili vil også kommende sesong være hovedsponsoren til Fredrikstad Fotballklubb. Det skriver Fredriksstad Blad. Verken klubben eller sponsoren vil si hvor mye penger som ligger i avtalen de nå har signert.