NRK Meny
Normal

Påstand om fengsel for incest

Statsadvokat Inga Bejer Engh la i dag ned påstand om fengsel i to år og fire måneder for en far som er tiltalt for incest.

Heggen og Frøland tingrett

Heggen og Frøland tingrett.

Foto: Glenn Thomas Nilsen

Denne uken har en 30-årig mann møtt for Heggen og Frøland tingrett på Mysen, tiltalt for overgrep mot en datter.

I følge tiltalen statsadvokat Bejer Engh la fram for retten, skal mannen ha forgrepet seg på datteren da hun var i treårs-alderen.

Ba om frifinnelse

Mannen erkjente ikke straffeskyld, og hans forsvarer, advokat Anniken Mellegård Duglas la ned påstand om frifinnelse da saken ble avsluttet i dag.

Datteren ble representert i retten av bistandsadvokat Gunhild Bergan, og hun la ned påstand om at faren dømmes til å betale oppreisning til datteren, begrenset oppad til 100.000 kroner.

Sorenskriver Rolf Ytrehus, som var rettens formann, forventer at dom i saken vil være klar i midten av neste uke.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Uthus endte i container

    I Elingårdsveien i Fredrikstad fikk transportørene av et helt hus problemer da det viste seg at huset var for stort til å fraktes på veien. Det endte opp med at huset ble delt opp med motorsag og fraktet i container til søppeldynga, melder Fredrikstad Blad.

  • Gjorde skader på solstudio

    Det har vært innbrudd i et solstudio i Kinogaten i Sarpsborg. Politet melder at det er gjort skaderverk på stedet. Gjerningspersonen ble sikret på video, og politiet er på stedet og utfører undersøkelser.