NRK Meny
Normal

Pasient skadet etter rømningsforsøk

En mannlig pasient ved døgnseksjonen for rusbehandling i Moss ligger til behandling ved Oslo universitetssykehus etter at han forsøkte å rømme torsdag.

Pasienten ble hentet med luftambulanse etter rømningsforsøket som skjedde natt til torsdag, skriver Moss Avis.

Viseadministrerende direktør ved Sykehuset Østfold Irene Dahl Andersen bekrefter at pasienten forsøkte å rømme ut gjennom et vindu.

Hun kan ellers ikke si mye om omstendighetene rundt ulykken.

– Vi tar denne hendelsen svært alvorlig. Det vi gjør nå, er å gå nøye gjennom hendelsesforløpet så langt vi kan forstå det. Vi går også gjennom rutiner og sikkerhet for å få klarhet i hva det eventuelt kan ha vært som sviktet, og sette inn tiltak, sier hun til avisen.

Ulykken skjedde ved døgnseksjonen for rusbehandling i Moss. Saken er meldt til både politi og helsetilsynsmyndigheter, skriver moss-avis.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Gutt meldt savnet

    En seks år gammel gutt er meldt savnet fra hjemmet sitt på Nøkkeland i Moss, melder politiet. Han har på seg blå jakke, blå bukse og grå hansker. Observasjoner bes meldt politiet på 02800.

  • Gasslekkasje på Glava

    En lekkasje i en naturgasstank på Glava i Askim er stanset, men lukten vil henge igjen i området en stund. Det melder politiet på Twitter. Gassen er ufarlig, men lukter vondt. Tanken står langs Fv 128.