NRK Meny
Normal

Pasient skadet etter rømningsforsøk

En mannlig pasient ved døgnseksjonen for rusbehandling i Moss ligger til behandling ved Oslo universitetssykehus etter at han forsøkte å rømme torsdag.

Pasienten ble hentet med luftambulanse etter rømningsforsøket som skjedde natt til torsdag, skriver Moss Avis.

Viseadministrerende direktør ved Sykehuset Østfold Irene Dahl Andersen bekrefter at pasienten forsøkte å rømme ut gjennom et vindu.

Hun kan ellers ikke si mye om omstendighetene rundt ulykken.

– Vi tar denne hendelsen svært alvorlig. Det vi gjør nå, er å gå nøye gjennom hendelsesforløpet så langt vi kan forstå det. Vi går også gjennom rutiner og sikkerhet for å få klarhet i hva det eventuelt kan ha vært som sviktet, og sette inn tiltak, sier hun til avisen.

Ulykken skjedde ved døgnseksjonen for rusbehandling i Moss. Saken er meldt til både politi og helsetilsynsmyndigheter, skriver moss-avis.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ulykke på riksvei 115

    To biler skal ha frontkollidert på riksvei 115 ved Haug i Skiptvet. Tre personer er involvert, men skal ikke være betydelig skadd. Indre Østfold brannvesen er på vei.

  • Er klar for skogbrann

    Brannmannskaper i Østfold er i beredskap hvis skogbrannene i Sverige skulle spre seg over grensen. Det sier vaktleder Per Håkon Lauritzen brannvesenets Øst 110-sentral til Amedia.