Normal

Eks-Leeds trente med Sarpsborg 08

Den tidligere Leeds-spilleren Ben Parker trente med Sarpsborg 08 tidligere i dag.

Ben Parker

Engelskmannen Ben Parker viste seg frem for Brian Deane og Sarpsborg 08 i dag.

Foto: Frank Githmark/sarpsborg08.no

Den tidligere Leeds-proffen, som også har representert England på diverse aldersbestemte landslag, trente i dag tidlig med Sarpsborg 08 i Østfoldhallen.

Foreløpig er det kun snakk om et prøvespill før en eventuell avtale for venstrebacken.

– Han er i god form, profesjonell og har kommet til oss for å trene. Det er hvor vi står nå, sier Sarpsborg-trener Brian Deane til sarpsborg08.no.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ben Parker

Tidligere Leeds-spiller Ben Parker er på prøvespill hos Sarpsborg 08. Her i duell med Arsenals Marouane Chamakh.

Foto: EDDIE KEOGH / Reuters

Skader ødela for Leeds-karrieren

Den anvendelige forsvarsspilleren begynte sin karriere i Leeds, hvor han deretter ble sendt på et antall utlån.

I 2007/2008 fikk han sin debut for klubben, men det var ikke før sesongen etter at han virkelig slo igjennom.

En hamstringsskade i 09/10 sesongen gjorde derimot sitt til at Parker til slutt måtte opereres i hofta. Han kom aldri tilbake til det samme nivået han hadde hatt på vårparten i 2008/2009. Brian Deane synes ikke noe om fokuset på Parkers skader.

– For meg blir det feil å fokusere for mye på det at en spiller tidligere har slitt noe med skader. Det har alle fotballspillere gjort i enkelte perider, sier han.

I 2011/2012 ble Leeds og Parker enige om å avbryte kontrakten etter et skademareritt uten like. Senere gikk han til Bury F.C.

– Vi kjenner han godt, og han har spilt lenge i Leeds. Vi ville se på han, og han har vært en solid spiller i de klubbene han har vært. Det er en interessant spiller for oss å følge, sier Deane til klubbens hjemmesider, og legger til at forsvarsspilleren skal få spilletid i treningskampen mot Lillestrøm 26. januar.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Full storm i kastene

    Den kraftigste vinden i Østfold under ekstremværet "Knud" ble observert ved Strømtangen fyr, med liten storm i middelvind ifølge Meteorologisk institutt. Enkelte vindkast målte 28,7 m/s, altså full storm.

  • Strømløst på Hvaler

    Rundt 60 husstander på Vesterøy på Hvaler er uten strøm og har vært det siden i går kveld, skriver Fredriksstad Blad. En mast knakk i den sterke vinden sier Terje Gabrielsen, informasjonsansvarlig i Norgesnett. Det vil ta tid før alle har fått strømmen tilbake sier Gabrielsen.