NRK Meny
Normal

Pantelappen din kan være verdt én million

Pantet du flasker på Kiwi Refsnes i Moss i går? Da kan pantelappen din sikre deg én million kroner!

Norsk Pantelotteri

Pantelotteriet er et lotteri der tomme bokser og flasker brukes som innsats i panteautomater. Kvitteringen på bildet har ingenting med gårsdagens vinner å gjøre.

Foto: Apeland Informasjon/Katrine Lunk

Det er Pantelotteriet som i dag har kontaktet NRK i et forsøk på å finne personen som pantet flaskene sine på Kiwi Refsnes i Moss mandag.

Varselet om at millionen var vunnet gikk til Pantelotteriet klokken 10.40. Men ingen vinner tok kontakt for å få premien.

Vinner du toppgevinsten i pantelotteriet fremgår det tydelig på kvitteringslappen at du har vunnet.

– Frykten er at pantelappen ligger i en lomme uten at vinneren er klar over milliongevinsten. Når man får pantelappen, så står det et telefonnummer man kan ringe inn på, men vi har ikke hørt noen ting. Vedkommende har ikke meldt seg, sier markedssjef Camilla Gulsett i Pantelotteriet.

Har du pantelappen liggende, og tror at det kan være du som har stukket av med premien, så kan du kontakte Pantelotteriet på telefon 815 52 222.

– Man ringer dit med lappen i hånden, og blir da bedt om å lese opp kvitteringsnummeret. Også må du svare på et par kontrollspørsmål. Så det er ikke noe poeng i å prøve å lure oss, sier Gulsett.

Dersom ingen melder seg innen 90 dager vil millionen tilfalle Røde Kors. Pantelotteriet har siden starten i 2008 skaffet snart 100 millioner kroner i inntekt til Norges Røde Kors.

Vinneren i Moss er pantemillionær nummer 22.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: