NRK Meny
Normal

Pallplass til Petter

Petter og Henning Solberg kjørte inn til tredje- og femteplass i Rally Hellas søndag.

Den finske VM-lederen Marcus Gronholm vant foran franske Sebastien Loeb.

Kjempet om andreplassen

Petter Solberg kjempet den første dagen om ledelsen, mens lørdagkjempet han med Loeb om annenplassen bak suverene Gronholm.

Søndag klarte førerne å holde sine plasseringer. Finnen vant med 38,6 sekunder foran Loeb, mens det var 1.34,1 ned til Solberg.

Bilen fungerer bedre

Yngstebror Solberg synes endelig å ha fått bilen til å fungere bedre, men nå er det føreren som mangler litt før han er helt oppe hos Gronholm og Loeb.

Også Henning Solberg gjorde også en veldig bra løp i Hellas, men han måtte nøye seg med å bli tredje beste Ford-fører, ettersom Gronholm vant og Mikko Hirvonen endte på fjerdeplass. (©NTB)

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mann fra Halden alvorlig skadet

    Tilstanden til Halden-mannen som kolliderte på E18 i Årjäng fredag ettermiddag er fortsatt svært alvorlig, det skriver Halden Arbeiderblad. Det var mannens kone som kjørte bilen, og hun døde i ulykken. Mannen ligger nå på til sentralsykehuset i Karlstad.

  • Snublet over 1600 liter alkohol

    En turgåer i Østfold ringte i går politiet etter å ha snublet over store mengder alkohol gjemt i skogen. Da Tolletaten og politiet rykket ut fant de over 1 600 liter alkohol fra Øst-Europa. Smuglerdepotet lå like ved gren seovergangen i nærheten av Kornsjø.